You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK

TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK

Yeni Üye
RE: TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK
çok güzel bi noktaya değindin gerçekten çok önemli bi konu kaleye içten fethetmeye çalışıyorlar farkına varmalıyız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK
göçebe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel bi noktaya değindin gerçekten çok önemli bi konu kaleye içten fethetmeye çalışıyorlar farkına varmalıyız

haklıısn kardeş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMAK
hava atmak gibi olamsın ama çok doğru kullanırım

sadece double u (w) ya bir zaafım var o kadar icýn

sağolasın reyyanım...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İlköğretimden beri bize bunun eğitimi veriliyor, kaç yaşına gelip de hâlâ z harfi yerine "s" harfini kullanan birçok insana rastladım. Türkçenin önemini her zaman her yerde vurguluyoruz, bunca şeye rağmen hâlâ dilimizin önemini kavrayamamış olan yurdum insanlarının vay hâline diyorum. Türkçeyi düzgün kullanıyorum ve mutluyum. Her daim de düzgün kullanmayı yeğlerim. Konu için teşekkürler.
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-08-2009, Saat:05:11 PM, Düzenleyen: Matmazel..
General
Konuya yorum yapmaya girmiştim ki ne göreyim ufak bir sataşma bak bak sopa

Neyse konumuza dönecek olursak en hassas olduğum konudur dilin düzgün kullanımı ve yazılışı bende hata yapıyorum ama en azından elimden gelebileceğin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Dil ve yazı bir ulusun en önemli yapı taşıdır bana göre zarar vermek istiyorsan ilk dili yok etmen kafi gelebiliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.