You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: TÜRK OLMAK
Bu millet asil bir milletti...
yani, geçmiş zaman olur ki...

Aselati bu dine hizmet etmesinden gelirdi...
Başka bir sırrı, harikası, sebebi yoktu...
Şöyle ki:

Bir insanın bir ırka mensub olması veya bir ırkdan doğması başka bir sebeb olmaksızın kendisiyle gurur duymasını kendini beğenmesini gerektirmez....

Bu çok"komik" ve "ahmakça" bir şeydir...

Hatta bu düşüncenin altını doldurmak için: "Önemli olan kendini türk hissetmektir. hangi anadan doğduğun önemli değil" gibi kapsayıcı saçma bir felsefe üretme çabasına girmek daha dramatize bir komedidir...

Allah Benim Türk falan olmamı istemiyor ki...
zaten benim elimde olmayan bir konu pek "akıllıca" da değil...

İnsanı şerefli, asil kılan mensup olduğu biyolojik ırk değil, kendini nasıl yetiştirdiği doğduktan şu an geldiği yaşa kadar, hardiskine ne yüklediği sahip olduğu donanımdır...
"Erdem"dir...
Bunların sonuçta onu nasıl bir insan, birey yaptığıdır...

Yok kökü ermeniymiş, yok zenciymiş, yok rusmuş hiç bir ehemmiyeti yoktur. Hikayedir...

Kuran da bu konuda İblis i örnek gösterir sırf kendisinin Ateşten Hz. Adem in Topraktan yaratıldığı hasebiyle, (kendisininde yaratılmış olduğuna bakmadan) büyüklük, üstünlük taslamaya kalkmış ve "Şeytan" olmuştur...

Herhalde kimse "Şeytan" olmak istemez...
velhasıl böyle...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-01-2011, Saat:11:07 PM, Düzenleyen: seminal.
Üye
arkadaşlar biz milliyetci değil osmanlıda oldugu gibi ÜMMETCİYİZ yoksa sen öteki adama kürt olduğunu laz olduğunu hatırlatırsın oda derki bende kürdüm demeyede hakkı vardır. onun için biz ümmetciyiz
islamdada zaten din kardeşliği vardır

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-04-2011, Saat:09:06 PM, Düzenleyen: ömer_29.
Üye
biligizizlik işte dinka ne biliyomusun din kardeşliği demek ben orda kısaltarak yazdım onun için bidaha bilip bilmediğin yere konuşma

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-04-2011, Saat:08:45 PM, Düzenleyen: ömer_29.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.