You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk erkeği NEDEN DÖVER .?!

Türk erkeği NEDEN DÖVER .?!

Acemi Üye
RE: Türk erkeği NEDEN DÖVER .?!
Allah cahillikten insanlarımızı kurtarsın diyelim.
Nerede olumsuz bir davranış olumsuz bir olay varsa gerçekten cahillikten kaynaklanıyor.İnsanlarda anlayış sabır hoşgörü gibi kavramlar yerini kabalık sabırsızlık adaletsizlik vs. gibi kavramlarla değiştiriyor.
Ne diyelim kötü evlilik geçirenlerin Allah yardımcısı olsun....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tamamen yetişme tarzıyla alakalı babadan oğula gibi bişey,bununla birlikte saygısızlık diz boyu insanlarımızda erkek ve bayan neyi nerde yapcaklarını bilirse biraz daha az rastlarız diye düşünüyorum...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Sonuna kadar Neyzen'in arkasındayım..

Kadın itaatkardır ve yaptığı her fiilden erkeği mükelleftir..

Hoş hareketlerde gül alıyorsa, almak istiyorsa, hak ediyorum diyorsa, nahoş hareketlerde de usturuplu bir kaşınmayı da itirazsız hak eder..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kadından kadına ve
erkekten erkeğe göre değişir
hakk eden kadında vardır..
ama alkol alıp bunu yapanda vardır..PTongue ne desem ki:D
--
kadına uzanan eler kırılsın
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Türk erkeği NEDEN DÖVER .?!
Yok_Bisi_Yok Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Turk Erkegi Kodumu Oturtur yakışır bize :D[/font]

yani kadınlar narin diye elleri hafif falan mı sanıyo bu artist erkekler sopa

ya bence tamamen yetiştirilme meselesi adam dayak diye bişey görmese,bilmese nasıl uygular ki ?!!!!....
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
İnsanlıktan nasibini almadıkları için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Beyaz Melek
arkadaşların hepsine katılıyorum..benim düşüncelerime tercüman oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorumWinkayrıca kadına kalkan eller kırılsın..kırılırdaWink
DeğerliMelek77, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.