You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
TÜRK'E ÖVGÜ...
Türk’sün sen, bir ırkın adından öte bir şeysin.
Türk’sün sen, Allah’ın askerisin, İslam’ın kılıcısın, Ümmetin umudusun.
Türk’sün sen, atlarla rüzgârlaşır, cihad meydanlarında devleşirsin.
Türk’sün sen, tek bir Önderin ümmetisin.
Türk’sün sen, rehberindir Kur’an.
Türk’sün sen, hedefindir tüm evren.
Türk’sün sen, Selçuklu’nun, Osmanlı’nın torunusun.
Türk’sün sen, zulmetmezsin, zulme boyun eğmezsin.
Türk’sün sen, mazlumların hamisi, zalimlerin heyulasısın.
Türk’sün sen, adı anılınca bir durulup, bin düşünülensin.
Türk’sün sen, yılmazsın, korkmazsın Allah’tan gayrı hiçbir şeyden.
Türk’sün sen, kavgaya tüm benliğine girersin ve yüreğinle vuruşursun.
Türk’sün sen, emanetin sahibisin.
Türk’sün sen, bir ölürsen bin dirilirsin.
Türk’sün sen, bir dirilirsen dünyayı hizaya getirirsin.
Türk’sün sen, ya olursun ya ölürsün!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: TÜRK'E ÖVGÜ...
Çakyamuni ,diğer konuya ne oldu??

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Amed güzel insan,,,valla açık söylemek gerekirse, ki Müslüman açık olmalıdır, öyle an geliyor ki hemen Müslümanlıktan giriyoruz ama öyle an geliyor ki sanki hemen unutuveriyoruz. bir öz eleştiri mahiyetinde olsun, kimse de gücenip darılmasın. elimizi vicdanımıza koymayı akıl edemiyoruz bazen. sanki kendimize yontacağımız zaman aklımıza geliyor bazı şeyler. inan ki ne olduğuna bilmiyorum. nerede olduğunu da bilmiyorum. nasıl açılabileceğini de bilmiyorum. yani hiçbir şey bilmiyorum. nereye götürdükler, nereye koydular, ne yaptılar hiçbir şey bilmiyorum. selam dua muhabbet güzel insan.

keşke taşıdık dedikleri önceki yazıyı geri alıverseler de bunu kaldırsalar. ama bu talebi duymak için biraz vicdanın sesini dinlemek gerekiyor galiba. Müslümansak açık konuşana, öz eleştiri yapana kızmayız, sadece düşünürüz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-01-2016, Saat:12:34 AM, Düzenleyen: çakyamuni.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yo sorun değil güzel insan. o zaman temelli kaldırıp atacaklardı daha iyi olurdu. keşke temelli kaldırsalarda görünmese hiçbir şekilde. çünkü garip duruyor o halde. selam dua muhabbet.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Amed güzel kardeşim, söylediğim şey temelli yani görünmeyecek şekilde kaldırılması. şu an FELSEFE bölümün de TÜRK'E ÖVGÜ başlığı duruyor ve taşındı diyor. yani bu başlığın bölümde hiç görünmemesini kastediyorum. keşke güzel dostlar, insanlar, kardeşler, arkadaşlar böyle bir iyilik yapsalar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ah be güzel kardeşim can kardeşim. içerik görünüyor demiyorum ki zaten. artık taşınmasına da bir şey demiyorum zaten. ben sadece ve sadece, sadece ve sadece, diyorum ve istiyorum ki, aklen ve kalben, dost bildiğimiz güzel insanlardan istirham ediyorum ki, ((((((((((((hem bu başlığı))))))))))))) -------------hem de aynı başlık olup ama taşınan başlığı--------------- ((((((ikisini de)))))) temelli kaldırıverseler diyorum. ama yalvartmayı seviyor güzel dostlarımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız. sağolsunlar. yerlerinde varolsunlar. ama galiba görmüyorlardır yazdıklarımızı. OLABİLİR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.