You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk berber serbest kaldı

Uzman
Suudi Arabistan'da tutuklu bulunan ve Allah'a hakaret ettiği bahanesiyle idamı istenen Türk berber serbest bırakıldı.

Suudi Arabistan'da 'Peygambere küfrettiği' şüphesiyle tutuklanan Türk vatandaşı Ersin Taze serbest bırakıldı. Cihan muhabirinin Riyad Büyükelçiliği'nden aldığı bilgiye göre Suudi Arabistan'da 11 yıldır berberlik yapan Taze, bugün öğleden sonra serbest bırakıldı.

Ersin Taze'nin gözaltına alınmasından sonra olayı yakından takip eden Riyad Büyükelçisi Naci Koru Riyad Emiri (Valisi) Prens Selman'ın da aralarında olduğu Suudi yetkililere mektup göndermişti. Büyükelçilik, davanın mahkemeye intikal etmeden çözülmesi için çaba göstermişti. Riyad Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Taze'nin serbest bırakılması Riyad Emirliği'nin Büyükelçi Koru'nun mektubuna olumlu cevap vermesi neticesinde gerçekleşti.

Suudi Arabistan'da 'Allah'a küfretmek' suçundan hüküm giyen diğer Türk berber Sabri Boğday için temyiz süreci ise devam ediyor. Suçlu bulunarak idama mahkûm edilen Boğday'ın durumu da Türkiye tarafından yakından takip ediliyor.(bugün)
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-06-2008, Saat:06:04 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
vampiriçe:):):)
RE: Türk berber serbest kaldı
ya ne yazacağımı şaşırdım heagülücük
belkı haberler asılsızdır yani belkı de gerçekten küfür etmemişlerdi
ama etmişlerse de.. Alalh ıslah etsin ne diyelim yanii
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-06-2008, Saat:08:33 PM, Düzenleyen: Qbra.
Forumcu
RE: Türk berber serbest kaldı
Ben hiç sevinmedim...

Hatta Cumh. Abdullah GÜL'ün bu girişiminide şiddetle kınıyorum...
Böyle bir şey yapanın cezası ölüm den fazla olmalı;

Ülkemizde de rahatlıkla yapanlar var, güsel bir tepki olsa...

öyle kolay kolay yeltenemezler...
ağızlarından çıkandan haberdar ollurlar...
En hassas olduğum noktadır...
Ben ne için yaşıyorum meselesi gibi..

Bu yüzden onların taptıklarına hakaret etmemek lasım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Türk berber serbest kaldı
çıkmadık candan ümid kesilmezmiş

inşaallah düşünür taşınır da ben ne yaptım diye bu hidayetine sebep olur vatandaşın...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.