You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

türk bayrağının altında can veren kadın...

Forumcu
yıllar önce yaşanmış bir olayı anlatmak istiyorum.
israil -filistin savaşlarında yahudiler müminleri ezdikçe eziyordu. yani anlıyacağınız araplar osmanlıyı hançerlemenin cezasını ağır ödemişti. hergün bir ölüm olayı ceryan ediyordu.bizim kızılayda buraya yardım yapmaya karar vemişti.yardımlar filistine nihayet ulaşmıştı türk bayrağı çadırın üstünde dalgalanıyordu. bir yaşlı kadın yavaşça çadırın yanına geldi görevlilere
-evladım şu bayrağın gölgesinin altında beş dakika otursam izin verirmisiniz dedi . bizimkiler kıramadı yaşlı nineyi kabul ettiler. ve kadın oturdu.yanına yaklaşan görevliler sordular
neden oturmak istediniz diye
cevap gecikmedi
-bu bayrağın altında biz huzur içinde yaşadık ve şuan ben hayatının en huzurlu gününü yaşıyorum dedi
biraz sonra orada can verdi...
şimdi daha iyi anlıyorum o kadınıda, araplarıda ,osmanlıyıda

seyyid kemerkaya
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: türk bayrağının altında can veren kadın...
üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.