You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türk Askeri ile Koreli Çocuğun 60 yıl Sonra Buluşması...

Türk Askeri ile Koreli Çocuğun 60 yıl Sonra Buluşması...

General
Türk Askeri ile Koreli Çocuğun 60 yıl Sonra Buluşması...
*izlemenizi tavsiye ederim*

TRT Haber ‘Yüreğimin Yarısı Kore’de Kaldı’ adlı belgeselde yayınlanan Türk askeri ve Koreli kızın buluşması izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Belgeselde Kore’ye savaşmaya giden Türk askeri Süleyman Dilbirliği ve Koreli Ayla’nın 60 yıl sonra yeniden kavuşmaları anlatılıyor.



Kore’ye 1960 yılında savaşmaya giden Süleyman Dilbirliği, annesi ve babası olmayan 5 yaşlarında bir kız çocuğu bulur. Kız çocuğunu Türk Birliği’ne getiren Dilbirliği, kıza Ayla ismini verir. Ayla’ya 13 ay babalık yapan Dilbirliği, görevi bitince Türkiye’ye geri döner ancak Ayla’yı hiçbir zaman unutamaz.

Kore Konsolosluğu’nun yardımı ile 60 yıl aradan sonra gerçekleşen o buluşma izleyenleri gözyaşlarına boğuyor.

Bu hihayenin belegeseli de çekilmiş
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Türk Askeri ile Koreli Çocuğun 60 yıl Sonra Buluşması...
Nasıl bir sevgiki 60 yıl boyunca unutamamış.Çok güzel bir video .Emeğine Sağlık

                                                                        “Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.