You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Türban Artık Magazin Malzemesi.

Uzman
Bugüne kadar hep bikinili ve dekolte kıyafetleri ile görüntülenen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, bu kez tesettürlü bir kıyafetle görüntülendi.

Özel Hat kameraları tarafından Fatih'te bir eve girerken tepeden tırnağa kapalı bir kıyafetle görüntülenen Cebeci, daha sonra yaptığı açıklamada ilginç bir mantık örgüsü kurdu.

"BAZEN NORMAL, BAZEN MİNİ, BAZEN TÜRBANLIYIM"

" Ben işim gereği mini etek, dekolteli elbiseler giyerim ama normal hayatımda herkes gibiyim. Ayrıca ben o tesettürlü kıyafeti bir ev sohbetine giderken giydim.Orada dini sohbetlerimiz olduğu için böyle giyindim" dedi. (aktifhaber)
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Türban Artık Magazin Malzemesi.
bunlar tek deilki necla nazırda şu anda bunun aynısını yapıyoo tesettürlüyken şimdi para kazanamıyorum diye açılıyoo varmı böyle bişey yaa işine geldi kapan gelmedi açılll...
oyuncak haline getirdiler islamıda müslümanlıgıdaa
göstermelik hacca gitmeler felann...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dini kim kullanıyo görsünler Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aslında bu insanlara merhamet gözüyle bakmak lazım.acımak lazım hallerine .ne diyelim.Allah hidayet versin.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
onlar böyle biliyo böyle görmüş karşılarına zekeriya beyaz gibi hocalar çıkıpta iyice popohlayınca tam mübarek zat olduklarını felan sanıyolar ne kadar komik duruma düşdüklerini biz biliriz ancak...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
HERKEZİN GÜNAHIDA SEVABIDA KENDİNE
CANLAR ....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.