You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tum uyelerin dikkatine

tum uyelerin dikkatine

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: tum uyelerin dikkatine
gülücük sagol abla
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Forum yöneticilerinden Allah Razı olsun, insanlarla uğraşmak zor iş,
doğrusu yönetimdekiler işinin hakkını veriyor; sadece şunu belirteyim ki;
bizi banlayabilirsiniz, ama özür dilediğimizde lütfen özrümüzü kabul edin,
eğer kişi devamlı aynı kusuru işleyip özür dilemeyi alışkanlık haline getirdiyse o başka.
Sonuçta Şeyh Edebali'nin dediği gibi; kabahat işlemek bize, affetmek size...gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
meselelere üye yönetici çerçevesinden değil, kardeşlik çerçevesinden bakmak lazım.Sanırım sorunların çözümü ancak bununla olur.Yönetici ve üye penceresinden bakınca her zaman sorun çıkar.Tabi üye üyeliğini yöneticide yöneticiliğini bilmeli gülücük
Üstad bedizüzzaman şöyle der;
'Mesleğimizin esası kardeşliktir. Peder ile evlad, şeyh ile mürid arasındaki bağ değildir. Belki hakiki kardeşlik vasıtalarıdır. Olsa olsa bir üstadlık rtaya girer.'
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
7 senedir hic bi zaman boyle bi ayrim.yapmadik zaten ins bundan sonra herkes daha anlayisli olur. guzelce vakit gecirmek faydalanmak varken huzursuzlugun kimseye faydasi yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ahlik bisey yok ibrahim ya da ben bilmiyorum en azindan. ben bugune kadar bana gelen bi sikayet gormedim.su yonetici haksizlik yapiyor diye. icini doldurmadan birilerini kotulemek olmaz. kimse kimseyle anlasmak iyi gecinmek zorunda degil muhatap olunmaz olur biter anlasamadiginiz kisilerle. ama surekli forum icerisinde su yonetici boyle forum yonetimi soyle diyerek kotulemenim manasi nedir. foruma zarar vermekten baska bi manasi yok bence.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.