You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TRT HABER CANLI YAYIN SURİYEDEKİ DRAM-İZLEYİN

TRT HABER CANLI YAYIN SURİYEDEKİ DRAM-İZLEYİN

Profesör
RE: TRT HABER CANLI YAYIN SURİYEDEKİ DRAM-İZLEYİN
Dayanamadım görüntülere benSad
Allah, esedi ,yandaşlarını ,askerlerini,kalbinde zerre kadar esed sevgisi olanları kahhar ismiyle kahretsin
Amin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zalim kefere atesini taşıyor siyasetcilerin pislikleri halkları heba ediyor Allah hepsini kahretsin.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Ulan var ya, insanlık suçuna mı yanayım, bu AKP'lilerin insanlık suçundan bile faydalanıp Erdoğan'ı övmelerine mi yanayım.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sende o kadar akpli olsaydın o kadar övseydin de

esede karşı koysaydın

aç bırkaılıp öldürülen insanlara insani yardım için tır yollasaydı

hee insanı yardım değil canım o,silah silah

en azından şu katile karşı silah yollasaydın muhaliflere

sadece konuşuyorsunuz!

sadece gölge ediyorsunuz!
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-01-2014, Saat:12:12 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Karmakarışıklaşmaktayım
Zafer. Söylenilen şeyler doğru. Ama o doğruyu öyle bir zamanda dersinki dogru dogruluktan cikar. Bana masal ve hikaye anlatma. Ulan herseyiniz mi Tayyip oldu? Kusura kalma hoca siz bu adama tapiyorsunuz.

Esad 'a sadece siz karsi cikmiyorsunuz. Esad'a her karsi cikan Akp'li, Akp'ye her karsi cikanda kafir, zalim, esad'ci degil.

Duz mantikla hic bir yere varamayacaksiniz. Bir zamanlar kanka olan Erdoğan Esad ikilisi simdi dusman. Emin ol Erdogan bu zulme destek ciksa sizde destek cikardiniz. Ak parti tabani gerektiginde Erdogan'a karsi gelecek, gerektiginde dur aga bu kadari fazla diyecek bir taban degil. Ben bunun adina sempati, sevgi duymak demem. Hatta bagnazlik bile demem. Bu dupeduz tapmaktir.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sad ın belirttiği şeyi unutmamak lazım insaniyeti akp ile kazandiysaniz vay halinize...
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Buradan yaz çiz konuş , Suriye'de gerçekten çok kötü şeyler oluyor şuan çok zor şartlarda hayatta kalmaya kalmaya çalışanlar var.Bursa'da devlet hastanesinde yatan bir mülteciden dinledimde biz yorum yapıyoruz onlar yaşıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-01-2014, Saat:01:19 AM, Düzenleyen: Sükut.
General
biz insanlığın kimden öğrenileceğini biliyoruz elhamdülillahlakin siz akp yüzünden insanlığınızı unutur hale gelmişsiniz

erdoğana "dur" demenin kime "geç" demek olacağını bilemiyorsanız büyük bir şuurdan yoksunsunuz demektir

ne yazık ki asr-ı saadette de değiliz ki müslüman beğendirelim size....
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.