You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: tikler :D
ilim yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EVET BENİMDE TİKİM VAR NE YAPSAM KURTULAMIYORUM KABURGA BÖLÜMÜME EN UFAK BİŞİY DEĞSE KENDİMİ 2 METERE YUKARDA BULUYORUM ÇOK ARKADAŞIMIN KALBİLİNİ KIRMIŞIMDIR BUNUN Bİ TEDAVİSİ YOK MU YAüzgün

ay benimde böyle kuzenlerim var hatta anne tarafında dayımlarda filan hep var ay ne yapıyodum onlara dokunmadan şöle elliycek gibi bile yapsam uçuyolar ay ne gülüyom heeeeeeicýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: tikler :D
HE YA Bİ DE BÖYLE TİPLER VAR DOKUNUYOMUŞ GİBİ YAPIYOLAR YİNE 2 METRE HAVADAYIM YAZIK GÜNAH BİZE YA
ÇEKİL EY NEFİS ÇEKİL, HAKİKATE PERDESİN !

HAKİKAT BAŞKA, SEN BAŞKA YERDESİN !...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
VALLA YAZIK YERİNİZDE OLMAK İSTEMEZDİM YOKMU TEDAVİSİ....YA AMA NORMAL SARILINCA SORUN OLMUIYOR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
O ZAMAN SORUN YOK GERÇEKTEN BİDE BENİM Kİ SONRADAN KAZANILAN Bİ RAHATSIZLIK ASLINDA TEDAVİSİ OLMASI LAZIM!!!!
ÇEKİL EY NEFİS ÇEKİL, HAKİKATE PERDESİN !

HAKİKAT BAŞKA, SEN BAŞKA YERDESİN !...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
MUHAKKAK VARDIR PİSKOLOJİKTİR SANIRSAM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: tikler :D
ilim yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EVET BENİMDE TİKİM VAR NE YAPSAM KURTULAMIYORUM KABURGA BÖLÜMÜME EN UFAK BİŞİY DEĞSE KENDİMİ 2 METERE YUKARDA BULUYORUM ÇOK ARKADAŞIMIN KALBİLİNİ KIRMIŞIMDIR BUNUN Bİ TEDAVİSİ YOK MU YAüzgün

AYNSII ANNEMDE DE VAR

UZAKTAN PARMAĞIMI GÖSTERSEM YETİYOR ZIPLAMASI İÇİN icýn

BİR DE ORTAOKULDA BİR HAFIZ ABLAMIZ VARDI O KESİNLİKLE KAFASINA DOKUNDURTMAZDI KİMSEYİ

ACAİP BİR DUURM TABİ BİR O KADAR DA ZOR düşünüyorumSmile
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: tikler :D
hocam titin tikiniz varmı (hoca bayan)
-var evladım senin adın ne
-tüleyman öğretmenim

benim birçok tikim var.
kıyafetlerim uymuş olmuşmu diye gülücük
sonra saatimi sürekli düzeltirim döndüğündeok
sürekli üstüme bakarım =)
böbreyime doğru ani bi harekette resmen sıçrıyorum ve gıdıklanıyorum =)
bide omuzlarıma biri masaj yaparken çok huylanıyorum Smile
biri masanın örtüsünü bozarsa gidip düzeltme tikim var gülücük
Tikler çok ilginç gerçekten insan yapmadan duramıyor. Bende otururken hep sol ayağımı hareket ettiriyorum saçıma dokananlara gıcık oluyorum bn hariç tabi Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
BEN DE BİRİNİ AĞLARKEN GÖRÜNCE GÖZLERİMDEN YAŞ GELİR...AĞLADIĞIMDAN FİLAN DEĞİL YAŞ GELİYO SADECE...YA DA BİRİSİNİN YÜZÜNÜ ISLAK GÖRÜNCE...

üzgünüzgün
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.