You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Test
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer, ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar. Kendi üstünü değiştirir, mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar, bir yandan da sofrayı hazırlar.
O da ne?! Yoğurt almayı unutmuştur! Ispanak yemeği bu, yoğurtsuz olmaz! Hemen kocasını arar ve ‘eve gelirken yoğurt almasını’ söyler. İşte “Kocadan Kocaya” değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin (Laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim. Çok üzgünüm, tüüh. Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E yoğurt getireyim, kapıdan bırakayım, hemen döneyim, toplantı bu kaçırsam olmaz. Maazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur. Sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız (Eve gelmemek için bahane arayan ama bir yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3)Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor... ( İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın, ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın? (“Kazma” tipi koca)
5 ) Tamam alırım (Monotonlaşmış koca)
6) Tamam alırım, başka bişey lazım mı? (Normal koca)
7) Aaa, hayatım ben dün akşamdan yoğurdu mayalamıştım. Mutfağın köşesine bakıver (Kılıbık koca)
8) Tamam hayatım alırım, başka bi isteğin var mı? (Olması gereken koca)
9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Ah canıımm, yapmadıysan bırak ya, dışardan söyleyelim, ya da dışarıda yiyelim (Süper koca)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Test
8) Tamam hayatım alırım, başka bi isteğin var mı? (Olması gereken koca)

koca deilim kahkaha ama böyle olmasını isterdim:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2009, Saat:05:32 PM, Düzenleyen: CeMaNuR.
Profesör
aaaaaaaaa bunlar ne böyle yaa hiç bayanlara pazardan ıspanak bilmemne mi aldırılır ayıp ayıp silin o süper koca ve olması gerekebn kca şıklarını ben ömrümde böle şey görtmedim :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
adı üstünde koca işte sonuçta hepsi baştankayık olay :TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
1) Ben geç geleceğim. işim war. Sz yiyin.. (normal koca)
2) Ben geç geleceğim. Çok üzgünüm, tüüh. Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E yoğurt getireyim, kapıdan bırakayım, hemen döneyim, toplantı bu kaçırsam olmaz. Maaz dağlara taşlara işten atılma sebebim olur. Sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız (kıılıbık koca:D..)
3)Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor... ( aranan koca)
4) Mendebur kadın, ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın? (gercek koca)
5 ) Tamam alırım (sıradan koca)
6) Tamam alırım, başka bişey lazım mı? (Normal koca)
7) Aaa, hayatım ben dün akşamdan yoğurdu mayalamıştım. Mutfağın köşesine bakıver (bz bu tıplere koca demıoz kadın oluolar gülücük )
8) Tamam hayatım alırım, başka bi isteğin var mı? (light koca)
9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Ah canıımm, yapmadıysan bırak ya, dışardan söyleyelim, ya da dışarıda yiyelim (Süper kılıbık koca)

kahkaha kahkaha bunlarde-a bnm yorumum :D:D
he bu arada antı parantez ben ıspanagı sevmem o yuzden benım karım yapamaz :sırıtık:

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
he bu arada antı parantez ben ıspanagı sevmem o yuzden benım karım yapamaz( bu da bencil koca oluyor sanırımSmile)
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
light süper kılıbık atmaca bence tamamiyle uymuşkahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.