You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tesettürlüyüm çünkü

tesettürlüyüm çünkü

Profesör
tesettürlüyüm çünkü
Tesettürlüyüm Çünkü..

Allah’ı hatırlamak ve hatırlatmak için..

Yaratılış gayemin gereği..

Özel olduğum için .. Özel hissettiğim için .. İnsanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için.. Kulluğumun gereği.. Rabbimin Rızasını kazanmak için..

Tesettürlüyüm çünkü;

Tesettürlüyken daha rahat olduğum için.. Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için.. Allah rızası için.. Birtakım kötü gözlerden koruduğu için..

Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için..

Tesettürlüyüm çünkü ;

Buna verilecek en iyi cevabım: İnancımın kanıtlarından biri TESETTÜRÜM..

İnanıyorum; emri başım üstünde her varlığa sevgi duyuyorum.. her varlık O na çıkıyor.. O nu seviyorum..

Tesettürlüyüm çünkü;

Rabbim bize ziynet değerinde bakıyor ve ben bu ziyneti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum..

Tesettürlüyüm çünkü;

Kadınlık vasfıyla değil,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum..

Tesettürlüyüm çünkü;

Ehli imana zarar vermek istemiyorum..

Tesettürlüyüm çünkü;

Tesettürün en baş vasfı Başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum..

Tesettürlüyüm çünkü;

İslam’ı yaşamayı kolaylaştırıyor, hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor..

Tesettürlüyüm çünkü;

Bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..
Tesettürlüyüm çünkü ;

"KULUM" DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM..

Tesettürlüyüm çünkü;

Hürüm ben.. Tesettürüm sayesinde, namahremim saygı duruşuna geçmek zorunda.. (öyle bir temsil etmeliyim ki, bu olmak zorunda)

Tesettürlüyüm çünkü;

HAKK böyle istiyor .. Hakk istedi mi, şek yok, şüphe yok, koşul yok, şart yok..

Tesettürlüyüm;

Çünkü hürüm ben.. Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması.. Gurur addetmeyiniz..

Tesettürlüyüm çünkü ;

DEĞERLİYİM!!

Tesettürlüyüm Çünkü..

Allah'a İtaat Ediyorum..

Tesettürlüyüm...

Çünkü Allah'a Teslim oldum..

alıntı

Önceden verildiyse özür dilerim...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: tesettürlüyüm çünkü
cnm rekora dogru kosuyon bu paylasıldı hemde zehra yazdıkahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-10-2008, Saat:05:10 AM, Düzenleyen: Katreİ_Nur.
© 9492.698875 ©
ben demiştim ilk reyhana rekora koşuyon die link bul demişti kahkahaayyy reyhan çok iyisin sen yaaa güldümmmm ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: tesettürlüyüm çünkü
Big Grinilçıkar:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben demiştim ilk reyhana rekora koşuyon die link bul demişti kahkahaayyy reyhan çok iyisin sen yaaa güldümmmm ifade
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
hemen yapma öyle gülücükçok calışıyosun gözünden kaçmış olabilir gülücükçok güzel paylaşımların ifadetekrarıda olsa yine faydalı oluyo mesela ilk defa görüyom ben bu konuyu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-10-2008, Saat:07:18 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
Cvp: RE: tesettürlüyüm çünkü
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen yapma öyle gülücükçok calışıyosun gözünden kaçmış olabilir gülücükçok güzel paylaşımların ifadetekrarıda olsa yine faydalı oluyo mesela ilk defa görüyom ben bu konuyu gülücük

karizm:ben bşyi biliyorumda yapıyorum zaten yawkahkaha
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
o zaman kitleyelimgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.