Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Tesadüf Saçmalığı
Tesadüf Saçmalığı
bu iblisi yola getirmeyemi çalışıyorsunuz. yoksa bu kadar çabasından sonra ben yanlış yapmışım meğer siz haklıymışsınız diyeceğinimi sanıyorsunuz. bahçenize bir tavuk girse çıkarır taşlarsınız. bunu neden bu forumda tutup islami bir forumda boru öttürmesine izin veriyorsunuz anlamadım doğrusu. ben artık bunun sırf mesaj sayısı artsın diye aramızdaki birinin sahte hesabıdır diye düşünmeye başlıycam. atasının dedesinin maymun olduğunu düşünen bir zihniyetle neden uğraşıyorsunuz ki. ben bu foruma islami diye giripte bu mahlukun yazılarından etkilenebilecek yeniyetmelerden birini 100 tane jumpere değişmem. çürümüş bir otu canlandıracam diye kimbilir yeşermek üzere olan kaç filize zarar veriyorsunuz.
Saçma olan,bunların kendiliğinden meydana gelmesi...
Herşeyin başı kuark parçacıklarına vede bir ateşleme sistemine dayanmakta.Eee,bunun kendiliğinden olmasına kadar herşey anlatılmışken,kendiliğinden nasıl olduğu konusuna gelince bilim cevap verememekte.Orada da İLAHİ YARATILIŞ meydana gelmekte...
Şu basit forum sitesinin kendiliğinden meydana gelmesi ne mümkün?
Bu sitenin oluşmasında kullanılan kodlar,belki milyarlarca kod kendiliğinden tesadüfen oluşabilir mi?Şu yazdığım mesaj kendiliğinden ortaya çıkar mı?
Sadece insanı incelesek,milyarlarca hücrenin kendiliğinden bağlantı kurup bir sistem haline gelmesi.Bu sistemin yönetilmesi.Kalp ve diyafram kası,hormonlar vs. gibi bağımsız ve kodlamaya göre çalışan sistemlerin olması.Vücudun gelişim süreci...
Oksiken,su,atmosfer tabakası...
Güneş,yağmur oluşumu için bulutlar,yer çekimi...
Dünyanın belli bir yörüngede ve hızda dönmesi...
Hayvanlar,virüsler,bitkiler,dağlar,taşlar...
İnsanın yaşaması ve üremesi için gerekli olan sperm,rahim...
Gündüz ve gecenin oluşumu...
Nükleer maddeler,kimyasal maddeler,su birikintileri...
Elle tutulamayıp gözle görülemeyen bir aklın bulunması;beyinde değerlendirme ve düşünme merkezinin oluşması...
İnsanların dünyaya sığabilmeleri ve devamlılığı için doğum/ölüm olması ve dengesi...
Etmeyin eylemeyin hadi biri tesadüfen oldu diyelim ki o bile mümkün değil ama hadi biri haşa tesadüf kendiliğinden oldu...
Bu daha sadece benim aklıma gelen,göz önünde olan örnekler yahu hepsinin tesadüf olması imkansızdan da öte bir durum!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi