You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Terörist başı Gülen oraya kaçıyor

Terörist başı Gülen oraya kaçıyor

Profesör
Terörist başı Gülen oraya kaçıyor
ABD'de bulunan terör örgütü lideri Gülen'in Kanada'ya gitme hazırlığında olduğu iddia edildi.

Terörist başı Gülen oraya kaçıyor

ABD'de bir çiftlikte yaşayan Fethullah Gülen'in Türkiye'nin iade talebi sonrası ABD'yi terk edebileceği ifade edildi.

Aydınlık gazetesinde yer alan habere göre; gazeteye bilgi veren kaynaklar ABD Gülen'i vermemekte direniyordu. Ancak son kanlı darbe girişimi sonrası iş değişti. ABD Ankara Büyükelçisi konuyu görüşebileceklerini ifade etti. Adalay Bakanlığı Gülen2in iadesi için resmi başvuru yaptı. Önümüzdeki günlerde Gülen ABD'yi terk ederse sürpriz olmayacak" dedi.

KANADA'DA HAZIRLIKLAR

ABD'nin örgütü kontrol altında tutmak örgütle ilişkisinin açığa çıkmasını önlemek için hassan davrandığını vurgulayan kaynaklar "Son darbe girişiminde ABD'nin rolü olmaması düşünülemez. Bu önümüzdeki günlerde net olarak açığa çıkacaktır. Gülen Türkiye'ye verilirse her şey aydınlanır. Bu nedenle CIA ve FBI Gülen'i korumaya alacaktır. Gülen bilgiler de bunu doğruluyor. Daha önce planlar yapılmıştı. Gülen için Kanada'da bir çiftlik hazırlanmıştı. Bu yine gündemde" dedi.

NEDEN KANADA?

Güvenlik kaynakları Gülen ve ABD'nin Kanada planının nedenini Türkiye ile Kanada arasında suçlu iadesi anlaşması olmaması olduğunu kaydetti.

KAÇAKLAR KANADA'DA
Ayrıca FETÖ'ye yönelik operasyonlar sırasında kaçanların Kana'da olduğu belirtildi.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
RE: Terörist başı Gülen oraya kaçıyor
Benim merak ettiğim bu kadar kökleşene kadar nasıl fark edilmedi hain oldukları yahu....

Eleştiri kabul edilemez tek şey vahiydir ki vahye dahi yorum yapılır... Vakıayı sorgularken ne kadar kolay hain addediyoruz... Halkı kast ediyorum... Sorguları farklı bireyleri nasıl hemen fet-öcü gurubuna dahil ediyoruz
Sistem eleştirmekten korkuyoruz peki ya Allahtan??

Darbe başarısız oldu ama bizler birbirimizi vurmaya devam ediyoruz #üzgün yüz
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2016, Saat:09:35 AM, Düzenleyen: spesifikay.
Profesör
RE: Terörist başı Gülen oraya kaçıyor
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-07-2016, Saat:11:56 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.