Jeneratör sahibi oldukça , üç yıl içinde ve Allah Anas sunucu Messengerölümü doksan - sav - vebakım ve esenlik ve güzelleştirmek büyüdü . Ve biliminuygulama , bir olay kadarel -Kâsım ölümü , ve Salem . O Snzlmsözlüğü oluşturmak , sağlıklı , mutlu Maqbari , ve Amer bin Abdullah bin Zübeyr , İbn Munkadir , frengi , ve Abdullah ibn Dinar için gitti ve her ile birlikte bunlardan biri nasıl numaralandırma , Muvatta de söyledim . Bunlar: . İshak ibn Abdullah ibn Ebî Talha , Eyyub ibn Ebî muska Alschtiyanj dünya Basra , Ayoub bin Habib el- Juhani Boğa Saad bin Malik Engel İbrahim bin İsmail bin Ebi Hakim , İsmail bin Muhammed bin Saad bin Zeyd Günlük Thor , Cafer bin Muhammed Hamid vadeli , Humaid bin Qais GIMP , Khubayb bin Abdul Rahman , David Ben hipokampus , Alqsama David Ebu Laila bin Abdullah , Rabia görüş , Zeyd ibn Aslam , Zeyd ibn Rabah , Ziad bin Saad Zeyd ibn Ebî Enise , Salem Abualndhar , ibn Ebi Said, Ebu Bekr , Seleme ibn Dinar Ebu Hazem , Suhail bin Ebi Salih , Seleme ibn Safwan glokom , Saad ibn İshak , Saeed bin Amr bin Sharhabeel , ortak ibn Ebî kaplan , Saleh bin Kisan , Safvan bin Sulayem , yaz veefendim denir , dedi Boğa oğlu , Damra bin Said, Talha bin Abdul Malik , Amer bin Abdullah bin Zubair , Abdullah ibn el - Fadl , Abdullah bin Abdullah bin Cabir bin Otaik , Abdullah bin Ebu Bekir bin paketleri başarılı , Abdullah bin Yezid efendimiz Siyah, Abdullah İbn Dinar , Ebu Abdullah bin tetik Dhakwaan .
önemli değil

kaynak translate. :D