You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

teravih namazının sevabları ....

teravih namazının sevabları ....

Kıdemli Üye
RE: teravih namazının sevabları ....
Ruf gidelim kılalım ikimiz gülücük
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gidelim gidelim gidelim :D
cami başka bir yer, cemaat başka birşey.. (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
BANA gore az ama devamlı olan kısmı gecerlı olmalı kı ınsanlar sıkılmasın ve devamlılık saglansın. konu ıle ılgılı bır suru rıvayet var (hz.ömer 20 rekat yaptı denıyor,peygamberımız sureklı kılmazmıs denıyor vs vs ). ama ote yandan ıbadetın az ama devamlı olanını sever Allah u Teala denıyor,yalnıs hatırlamıyorsam hadıstı bu. ınsanların en cabuk sıkıldıgı ve cıkmak ıstedıgı yer camı. camılerı en azından ramazan ayında sevımlı hale getırmek yerıne,bu ayda daha sıkıcı hale getırmektekı maksat nedır anlamıs degılım.

dıyanet sunnetı muekkede dıyor teravıh namazı ıcın.sunnetı muekkede peygamberımızın bazen yaptıgı bazen yapmadıgı sunnetler demek degıl mı yoksa ben mı yalnıs bılıyorum.nıye taravıh namazını 20 rekat dıye dayatmak yerıne ınsanların devamlı yapacagı ıbadet halıne getırmek için bı duzenleme yapmıyor acaba sevgılı dınden sorumlu mercımız??????????????????????????

en ıyısını Allah bılır...

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-07-2011, Saat:04:31 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
köyün delisi
gayrı müekked devamlı olmayan, müekked devamlı olan sünnet oluyor.
sevgili diyanet işlerimiz başkanlarına her yıl yeni cübbe- sarık trendi yakalamak için uğraştıklarından o tip işlere zaman kalmıyor kanımca :D:D
kına gecesinde giyilen bindallılar bile o kadar süslü değil :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gerçi bu başkanı sevdim ben ama teşkilat ne ki başı ne olsun, nereden tutsan dökülen konular bunlar, o yüzden adamlar yüzey cilalıyor ki harabe belli olmasın :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
onları kalaylayan çıkar da bakalım :D:D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.