You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tembel Kaplumbağalar

Tembel Kaplumbağalar

Profesör
Tembel Kaplumbağalar
Kaplumbağaların bir gün suyu bitmiş ,ne yapacaklarını konuşurken ikisi gönüllü olarak yola koyulmuş.20 yıl geçmiş göle varmışlar ancak kovanın olmadıgını anlamışlar biri digerine ben getiririm ama ben gelene kadar suyu içmeyeceksin demiş ve diger kaplumbaga içmeyeceyine söz vermiş aradan 60 yıl geçmiş hala giden kaplumbağa gelmemiş. Diğer kaplumbaga giden gelmeyecek ben suyumu içeyimde soyum sürsün demiş ve suyu tam içecekken çalıların arasından bir ses gelmiş:BAK BÖYLE YAPARSAN GİTMEM...!kahkaha
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
RE: Tembel Kaplumbağalar
yuhh ya 60 yıl ne beklıon orda gıtde gel be kardesım kahkaha
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-09-2008, Saat:10:30 PM, Düzenleyen: Şeyda-Nur.
.:: DeathLess ::.
RE: Tembel Kaplumbağalar
Hey allam Tongue komikti saol :D
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.