You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: TELKARİ SANATI
1 ay önce Mardindeydim Mardinden ziyade Midyatta daha uygun gümüş telkari resimlerdeki kadar cazip gelmedi bana emeği çok ama hem kullanışı hem kullanımı rahat değil bana göre.
Yalnız buralardaki fiyatların nerdeyse 3 de 1i fiyat var müthiş ucuz orda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bende midyata gittim orada telkari değil gümüşlere baktım fiyatlar değişiyo bence pahalı olanda var olmayanda aslında işçilik olarakta değişiyor fiyatı. çok güzelleri var mesela 300 falan oluyo bazıları 50 filan değişiyo yani ama tam bilgi sahibi değilim dediğim gibi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Midyata sırf gümüş alışverişi için gitmiştik buralarda 300-400 lira olan setler örnegin orda 90-100 civarı aldım ki bu sugötürmez bir güzellik.Hem çeşit açısındada çok zengin.İpek bir halı aldım ki nerdeyse bedava biz burlarda soyuluyormuşuz resmen.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.