Vaktiyle ilim sahibi biri bu tekfirci gençlikten bir grup ile hasbihal eder tabi herzaman ilk sorulan soru şu yönetici falan hakkında ne düşünüyorsun dur ilim sahibi kişi maksatlarını anlamıştır derken namaz vakti girer bakarki gençler arkadsında namaz kılmakta terddütlü derki buyrun siz kıldırın tabi genç tekfirciler den biri derhal atılır imamlığa sonra ilim sahibi ben sizi anladım der namaz sonunda farkli içtihat ve görüşlerin olabileceğini izah eder örnek olarak imam şafi namaz kılmayan kafir olmaz dedi imam ahmet ise olur ama ikisi birbirini tekfir etmedi der ehli ilim tekfirci genç derhal atılır ben imam Ahmedin yerinde olsaydım imam şafiyi tekfir ederdim dedi !
Tekfirci hastadır okadar hastadırki bırakir ateisti müslümanla uğraşır merak edenler konuyu derinlemesine araştırsınlar.Zamanında sahabenin önde gelenlerini tekfir etti bu sapıklar vızıl vızıl kuran okuyorlar alınlarında secde izleri vardır sahabeden onları görenler ibadette çokgayretliler dedi haklarında ama Rasullah sav onlar hakkında ümmeti uyardı ehli delalet bir fırka.
Müslümanın malını ,canını,namusunu helal sayan genellikle heycanlı cahil gençlerden oluşur bu kalın kafalı gruh.Kuranda böyle yazıyor derler kuranı kerimi kendilerine göre manalandırırlar bugün onların uzantılarıdır elkaide ,ışıdçi zihniyet.
Bunlar güncek mevzularda dahil olmak üzere kendileri gibi düşünüp inanmayanlara kafir derler düşmanlık ederler kanının malının değeri yoktur artık bunların gözünde tekfir ettiklerinin.
Bunların indinde kafir olmak çok kolay mesela islam kurallarıyla yönetmeyen yöneticilerin hepsini kafir sayarlar bunları kafir saymayanlarıda kafir sayarlar hatta bunların tekfirinde şüphe etmek bile kafir sayılmak için yeterlidir.
Bunların mesleği tekfir dir. Bir ilme göremi hayır sadece zan gizli uluslararası ajanların oyuncaklarıdır bunlar müslümanların topraklarını sömürmek için müslümanların üzerine gidebilmek için kullandıkları piyonlarıdır ama çoğu bunun farkında dahi değildir cehalet ne büyük bir felaket.
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!