You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tekerlekli Sandalye İle Denize Atladı

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Tekerlekli sandalye ile denize atladı

Mersin'de bunalıma giren yürüme engelli bir vatandaş, tekerlekli sandalyesi ile kendini denize attı. Engelli vatandaşı boğulmaktan olay yerinde bulunan bir vatandaş kurtardı. Adnan Menderes Bulvarı Dumlupınar Kavşağı yakınlarında bulunan mendirek üzerine çıkan M. S.(41) balık avlayan vatandaşların gözleri önünde kendini denize bıraktı. Engelli vatandaşın akülü tekerlekli sandalyesi denize gömülürken, kendisi yüzmeye başladı. Bu arada mendirek üzerinde balık av malzemeleri satan bir vatandaş denize atlayarak M.S.'ye yardım etti. Bir süre kıyıya çıkmak isteyen M.S. daha sonra kayalıklardan polislerinden yardımı ile karaya çıkarıldı. M.S. olay yerine çağrılan ambulans ile Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Engelli vatandaşın kendilerine selam verdikten sonra, "Bu hayattan bıktım." diyerek bir anda kendini denize bıraktığını belirten vatandaşlar, "Ne olduğunu anlamadık. Hemen bir arkadaş denize atlayarak yardım etti. Bir süre yardımı kabul etmedi fakat daha sonra kıyıya çıktı." dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Tekerlekli Sandalye İle Denize Atladı
rabbim şeytana uyup canına kıymaktan muhafaza eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.