You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Teheccüd Namazı hakkında

Teheccüd Namazı hakkında

Yeni Üye
Teheccüd Namazı hakkında
Selamün Aleyküm kardeşlerim. Hayırlı akşamlar. Bir sorum olacaktı daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın. Ben teheccüd namazına kilmak istiyorum ama onun için hiç kaza namazının olmamasi gerektiğini duydum. Ve kaza namazlarimida kilmak istiyorum. Teheccüd namazi kılabilir miyim açıklayabilir misiniz? Şimdiden Allah razı olsun hayırlı akşamlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Teheccüd Namazı hakkında
eğer hanefi mezhebineysen teheccüd de kılabilirsin,sünent de kılabilirsin kaza borcun olsa bile

ama şafii isen kazalarını kılmak zorundasın ne sünnet ne de nafile namaz kılamazsın teheccüd namazı gibi
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.