asuman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeniden tefriceye okumaya başlamamıza çok sevindim valla hadi hayırlı olsun arkadaşlar dilimize kuvvet ALLAH ŞİMDİDEN ÇEKTİKLERİMİZİ KABUL ETSİN İNŞAALLAH.
amin amin amin Asucum hepimiz çok mutluyuz elhamdülillah...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
asuman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeniden tefriceye okumaya başlamamıza çok sevindim valla hadi hayırlı olsun arkadaşlar dilimize kuvvet ALLAH ŞİMDİDEN ÇEKTİKLERİMİZİ KABUL ETSİN İNŞAALLAH.
giderayak işlerim var bitirilecek, 

mehemet veys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABLACIM NE İYİ ETMİŞSİN VALLA TAYFAMIZ DAĞILIYOR DİYE ÜZÜLMEYE BAŞLAMIŞTIM. PEKİ AMA SİTEDEKİ TAYFA NE OLACAK. ORDAKİNİ DURDURUYORUZ SANIRIM. BURDA DEVAM İNŞALLAH GERÇİ BURDADA HERKES VAR YANİ BİR KAYBIMIZ OLMAMIŞ TAMAM BEN OKUMAYA BAŞLIYORUM. HAİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
ben bu tayfayı bir yerden tanıyormuyum yanlış mı hattırlıyorum acep![]()
hepiniz hoş geldiniz...
kardeşelrim...
wesselam...
sehrazat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zeynebim beni unutmadın demi

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABLACIM NE İYİ ETMİŞSİN VALLA TAYFAMIZ DAĞILIYOR DİYE ÜZÜLMEYE BAŞLAMIŞTIM. PEKİ AMA SİTEDEKİ TAYFA NE OLACAK. ORDAKİNİ DURDURUYORUZ SANIRIM. BURDA DEVAM İNŞALLAH GERÇİ BURDADA HERKES VAR YANİ BİR KAYBIMIZ OLMAMIŞ TAMAM BEN OKUMAYA BAŞLIYORUM. HAİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
canım orası kapandı ya
hepimiz buradayız ve burada devam edioruz inşaallah
Rabbimiz bize hemen başka bir yuva açtı baksana elhamdülillah...
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABALAAAAAAAAAA GELDİN DEMEK GÖZÜMÜZ AYDIN OLDUK YİNE BAK BENDE GELDİM
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABLACIM NE İYİ ETMİŞSİN VALLA TAYFAMIZ DAĞILIYOR DİYE ÜZÜLMEYE BAŞLAMIŞTIM. PEKİ AMA SİTEDEKİ TAYFA NE OLACAK. ORDAKİNİ DURDURUYORUZ SANIRIM. BURDA DEVAM İNŞALLAH GERÇİ BURDADA HERKES VAR YANİ BİR KAYBIMIZ OLMAMIŞ TAMAM BEN OKUMAYA BAŞLIYORUM. HAİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
canım orası kapandı ya
hepimiz buradayız ve burada devam edioruz inşaallah
Rabbimiz bize hemen başka bir yuva açtı baksana elhamdülillah...
HAMDOLSUN ABLACIM. SAYILARDA DEĞİŞİKLİK OLURSA HABER ET
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EN SON ALDIĞIMIZ TAZE BEYATLARA GÖRE
TEFİRİCİYE TAYFAMIZIN ELEMANLARI ŞÖYLE
1. SEVİM ZEYNEP 700 TEFİRİCİYE
2. ZEHRA 600
3. ZÜLCENAHEYN 300
4. ESRA 44
5. SİMAYIM 400
6. ASUMAN 500
7.EZELİSILA 600
8. ŞEHRAZAT 600
9. REYYAN 100
10. RUŞEYM 500
11. SEVİNÇ 100
VE BU HAFTA 21- 28 NİSAN HAFTASI ESRA KARDEŞİMİZ İÇİN OKUYORUZ TEFRİCİYEMİZİ İNŞAALLAH
PAYLAŞIM YUKARIDA
DEVAMINDAKİ PROGRAMIMIZ ŞÖYLE
28 NİSAN-4 MAYIS HAFTASI SİMAYIM KARDEŞİMİZ İÇİN
4-11 MAYIS HAFTASI BU FORUMDAKİ TÜM KARDEŞLERİMİZ İÇİN
11-18 MAYIS HAFTASI ŞEHRAZAT İÇİN
18-25 MAYIS HAFTASI ASUMAN KARDEŞİMİZ İÇİN
25 MAYIS - 2 HAZİRAN HAFTASI RUŞEYM KARDEŞİMİZ İÇİN
2 -9 HAZİRAN HAFTASI EZELİSILA KARDEŞİMİZ İÇİN
9-16 HAZİRAN HAFTASI ZÜLCENAHEYN KARDEŞİMİZ İÇİN (TÜM ÖSS LİLER İÇİN)
16-23 HAZİRAN HAFTASI ZEHRA KARDEŞİMİZ İÇİN
23-30 HAZİRAN HAFTASI SEVİM ZEYNEP İÇİN
OKUYACAĞIZ İNŞAALLAH...
HAYDİ HAYIRLI OLA...
KATILIMLARI BEKLERİZ...
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla ya şu sayı herkeste aynı olsa iyi olmaz mı sence
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.