You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tebessüm sebebimsin hayat

Uzman
Ne kadar kolay mutlu oluyorum şu yaşamda. Yolda giderken hiç tanımadığım insanın, bana tebessüm etmesi bile yetiyor bazen. Mağazadaki tezgâhtara ilgisinden dolayı teşekkür ettiğimde, gülen yüzüyle “yine bekleriz”i o gün için büyük hediye… Yaşam zor belki… Ama zor deyip dudak büktüğümüzde zorluğu ikiye katlanıyor sanki. Ne dersiniz?

Yıllardır hayata, mutlu olmaya, var olana şükretmeye, küçük güzellikleri fark etmeye dair ne nasihatler dinledik; ne seminerler düzenlendi uzmanlarca; program yapımcılarının cepteki konusu oldu yıllardır… Zamanla insanlar aynı şeyleri dinleye dinleye sıkıldı. Neden peki? Çok iyi bildiğimizden mi? Çok denedik de faydasını mı görmedik?

Çünkü uygulamıyoruz Küçük şeylerin önemini dinliyoruz; ama dinlediğimizi küçümsüyoruz ve hayata geçirecek kadar gerekli bulmuyoruz.… İnsanlara tebessüm etmekle elimize geçecek olanı hesaplıyoruz. Teşekkür etmeyi, hal-hatır sormayı, özür dilemeyi, iyi dilekleri çok görüyoruz bazen birilerine… Sebep arıyoruz bir şey yaparken…

Sıcacık yuvamız, ailemiz, dostlarımız, başarılarımız, azmimiz tebessüm sebeplerimiz… Ama en büyük tebessümümüz hayata olsun Çünkü hayata tebessüm etmediğimizde, elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz çoğu zaman.

Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden sevgi eksik olmasın

alıntı

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Tebessüm sebebimsin hayat
amin hepimizin inş

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Tebessüm sebebimsin hayat
oyy oyy nağada guzell :D:Dederiz tabiigülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.