You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Tebessüm
gülücük gülücük hiç unutmam 7 yıl önceydi bir üstad demişdiki bana sev seni seveni çöl de yılan olsa sevme seni sevmiyeni Mısır'da sultan olsa ozaman sadece doğru demiştim ama şimdilerde idrak ediyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Geçmişte doğru deyip geçmiştin, şimdi idrak ediyorsun, bundan bir kaç sene sonra bunu hayata geçireceksin hanzala Smile

"Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan" hesabı gülücük Ahmet Kaya
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kaç yıldır odamdaki aynaya ayna ayna söyle bakıym bana dünyada benden yakışıklı benden sempatik kimse varmı diyorum. Çıt yokk olsa sölerdi heralde gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Babamla tartıştık.
Evden çıkıyordum.
Babam; ''O kapıdan çıkarsan bir daha bu eve giremezsin.'' dedi.
Ben de Pencereden çıktım.
Zekama hayran kaldı.
Şimdi oturduk çay içiyoruz. gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.