You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tayyib İstifa Etsin

Tayyib İstifa Etsin

Cezalı Üye
RE: Tayyib İstifa Etsin
bazı şeyleri basite almak bu ; tayyip istifa etsin diyenlerin bu yazıda yazanlarla alakası yok , bu gibi şeylerle tayyip istifa etsin diyenler zaten saçmalıyordur elbette fakat olay burda yazılanlar kadar basit değil .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Burda yazılanlar kadar basit sedat
Ipe sapa gelir bir sebep bile bulamiyorsunuz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Herşey yerli yerindeyken islam yaşanabiliyorken . sömürge zulum yokken. bu ülke neden yıkılsın.

Ben bu hükümette dini bir istismar görmedim. Onun içindir ki bence yönetim güzel.
Ne gibi istismarlar oldu. yok park ağaç içki satılması sigara zammı sosyal medya yasağı. Bunlar biz müslümanların savunacakları konular değil. Eminim ki inancı tam insanda sokaklarda yıkım ve isyan yapmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
içki yasağı felan yok ; dini istismar var sadece ; millete sanki içki yasağı varmış gibi empoze ediliyor , cahil müslümanlarda aa diyor tayyip içkiyi yasakladı ne güzel müslümanmış diyor ; içkiyi savunan cahillerde içki yasağı var sanıyor ve birbiriyle çatışıyorlar ; yani ortada ne yasak var ne bişey ; ortaya yayılan bi laf var sadece ;

bu psikolojik bir olaydır ; önce insanlar herşeyden mahrum edilir ; zulüm görürler , her türlü baskı her türlü yasaklanma yapılır ; sonra birini ortaya çıkarırlar , bu şahıs inanların ağzına bir kaşık bal çalışıyormuş gibi görünür ; insanlarda mahrumiyet altında olduğu için bu kişiyi bir kurtarıcı gibi görürler ; yani insanların elinden alınan şey 100 tane ise ; 5 tanesi verilir ; insanlar 5 taneye şükretmek zorunda bırakılır , fakat anlayan anlar bu diklerimi , düşünenler anlar , anlamayana yapacak bişey yok .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-05-2014, Saat:01:44 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
zeyneb ;

içki yasağı felan yok , hiç kimse içkiyi yasaklayamaz zaten ; hele bu devirde ( internet çağında ) içki yapmak kadar kolay bişey yok çünkü , isteyen evde bile şarap yapar , içki yasaklamak imkansız ; yani içkiyi yasaklıyorum diyen şahıslara inanmayın ; gidin markete heryer içki dolu , yasak felan yok , bu cahil müslümanları aldatmaktan başka bişey değil , işte ben bu din sömürüsüne karşıyım , millet sanıyor içkiyi yasakladı , yok öyle bişey .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-05-2014, Saat:01:54 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.