You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tatile giderken yanına alacağın 3 üye :D

Tatile giderken yanına alacağın 3 üye :D

Forumcu
RE: Tatile giderken yanına alacağın 3 üye :D
tek takılmak daha guzel dıkış kursundan tezyelerle tatıle çıkarım daha eglencelı olurTongue
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Henüz tanımıyorum kimseyi tatile gitmek isteyen 3 kişi peşime takılsın.Beleş süper ötesi tatil vadediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kız bizim dersane ağustosun 15 ine kadar bi program vermiş sadece mat1 geo türkçe bitiririm inşallah o yüzden ben tatile gitcemTongue neyse çok havalanmayayım düşüşüm sert olmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne zaman başlıyo o programın
ÇOĞALTMA TELAŞINDAN PAYLAŞMA YARIŞINA....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sadece mat 1 geo ve türkçe mi sen eşit ağırlıkçı olduğuna emin misin ben sadece ygs için 5 ders çalışıyorum(çalışmaya çalışıyorum en azından)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
çoktan başlamış heralde beni çağırmadılar dün merveden aldım yarında kitapları alcaz ama amcamın düğünü var o yüzden pazartesi başlıcam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
neyse sana ii tatiller leyfu inşallah seneye ben de tatil yaparım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.