You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tasavvufa giriş marşı :)

Tasavvufa giriş marşı :)

General
RE: Tasavvufa giriş marşı :)
başlığın içindeki paylaştığınız yazıların çoğunu okudum, önceden tasavvuf hakkındda savunma adına paylaşılan yazılardan çok farklı şeyler değildi.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Yok gardaş, bu konudada anlaşmaya varılmaz, kilitleyin gülücük
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
komünizmi benimsemişim?

"Ahmed el Bağdadi ise tasavvufun tanımını "Kendini Allah'ın istediği şey üzerine bırakıvermen, O'nun iradesine mutlak olarak teslim olmandır." şeklinde yapar.

Ebu Bekr Şibli'ye göre tasavvuf "karşılıklı dostluk ve sevgidir. Hiçbir kaygı duymadan Allah ile birlikte olmak" tır. Gazali'ye göre tasavvuf ise "kalbi katıksız bir şekilde Allah'a bağlamak" tır."

alimlerin bu tasavvuf tanımlamaları islamdaki Allaha teslim olmakla çelişen bir şey değildir. tanımlar ve kavramlar üzerinden bir karşıtlığım yoktur. benim karşı çıktığım adına tasavuf denilip de islam itikadına aykırı inançlar, Rasulullah(sav) a dayanmayan yeni ibadetler sokulmuş tasavvuf DİNİdir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yazdım doğrudur da bundan nasıl komünizmi savunduğumu çıkardığınızı anlamadım. said nursinin risaleleri hakkında forumda da bir konu vardı, içerisindeki küfür ve bidat sözlerin incelendiği tabi yanlış hatırlamıyorsam forumda ekli olması lazım. benim demek istediğim "her hapise giren masum olsaydı komünistleri de salih insanlar olarak bilmemiz gerekirdi" idi.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş bu kitapta pek çok küfür söz var, said nursi bunu başkasından nakletmiyor kendi sözleri yani. tevili mümkün olmayacak sözler de var içinde...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Masonlara oy veririz,
Böyle istiyor şeyhimiz,
İnsanmıyız, kölemiyiz,
Ben bilmem, sultanım bilir...

Bu ne tasavvuftan anladığınız bu mudur?Sevmedim bunu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.