tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya tarihten bi paylaşım yapalım dedik başımıza gelene bakkkkk
ne o yoksa
doğru düzgün paylaşım yap her aklına geleni ekleme siteye
özelliklerde bilmediğin konuları
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya tarihten bi paylaşım yapalım dedik başımıza gelene bakkkkk
ne o yoksa
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya tarihten bi paylaşım yapalım dedik başımıza gelene bakkkkk
ne o yoksa
kardeş kekememimi sin yoksa yoksa açık açık de
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya tarihten bi paylaşım yapalım dedik başımıza gelene bakkkkk
ne o yoksa
tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya tarihten bi paylaşım yapalım dedik başımıza gelene bakkkkk
ne o yoksa
oldu bi dahakinde size sorarım ne yazıp yazmıcamı da benim anlamadığım niye kızıyosunuz bana

tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tarkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya tarihten bi paylaşım yapalım dedik başımıza gelene bakkkkk
ne o yoksa
oldu bi dahakinde size sorarım ne yazıp yazmıcamı da benim anlamadığım niye kızıyosunuz bana

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.