You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tarantula nebulası

Forumcu
tarantula nebulası
[Resim: tarantula_brimacombe_big.jpg]

Açıklama: İlk olarak bir yıldız olarak katalogladı, 30 Doradus, gerçekte yakın galakside bölgeyi büyük Magellanic bulutuna oluşturuyor olan kocaman bir yıldızdır. Bölgenin örümceksi görünüşü, onun popüler ismi için sorumludur, bu tarantulanın, 1,000 ışık yılının civarında olduğu dışında tarantula nebulası, ve uzakta güney takımyıldız Dorado'da 180,000 ışık yılı. Eğer tarantula nebulası, (1,500 ışık yılı) Orion nebulasının mesafesinde idiyse, dünyaya en yakın yıldızlarla ilgili oda, o, gökyüzünde 30 derecenin hakkında (60 dolunay) örtmekte gözükecekti. Tarantula nebulasının ince uzun kolları, NGC-2070'i kuşatır, en parlak, en büyük yıldızların bir kısmını içeren bir yıldız kümesi, bildi.

HEMENÇEVİRden çevirdim işte ne anlıyorsanız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: tarantula nebulası
Bayagı büyük bir resimmiş gülücük saol .. once tarantula resmi bulmayı bekliyordum :D sonradan anladım Tongue
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-11-2008, Saat:01:39 PM, Düzenleyen: Soundtrack.
Profesör
Cvp: RE: tarantula nebulası
sqLite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bayagı büyük bir resimmiş gülücük saol .. once tarantula resmi bulmayı bekliyordum :D sonradan anladım Tongue

bende o tarantuladan bekliyordum Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.