You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
TARAF...
Burada “Beyin Fırtınası” adı altında düşünce yazı platformu sunulmuş, biz burada düşüncelerimizi, eleştirilirimizi “real bilimsel veriler” dahilinde kaynak vererek tarafsız şekilde aktarmaya çalışıyoruz…

Bunu yaparken bir siyasi düşünceyi yermek, karalamak gibi bir amacım yok…
Tabi ki burada değişik siyasi ve düşünce freaksiyonlarına sahip insanlar var (Milli Görüşçü, Ak partici, Nur camiası, tarikat tasavvuf ehli, Radikal-Devrimci veya diğer siyasi görüşlere sahip) buda gayet normal bir şey. Burda onormal olan, bir konuda yazı yazdığımızda bir grubun bu yazıyı kendi değerlerine veya kanaat önderine, karşı yapılmış bir saldırı olarak algılayıp karşı saldırıya geçmesi…

Bizim burada kimsenin değerleriyle veya kanaat önderleriyle veya şahıslarıyla bir alıp vermediğimiz yok…

Yapılan hareketler fiiler üzerine yazı yazıyoruz…
Burada benim amacım farklı düşünen ve konuların içeriğine kafa patlatan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak, yanlış bildiklerimin kafama takılanların esas içeriğini doğru bilenlerden almak…

Bu yazıyı yazma gereği duydum çünkü:
Her yazı yazdığımda birileri çıkıp sen o konuyu yanlış biliyorsun bak o iş öyle değil, böyle deyip fikir alanında bir eleştiri yazacağı yerde tutuyor. Olayı şahıs bazına çekip,

şahsıma:
Sen kim oluyorsun da eleştiriyorsun, kendine bak ! veya olayı siyasi algılayıp “benimkiler olmadığı halde” bizimkine laf atıyorsun sizinki de böyle yapıyor ya da orda öyle dedin burada böyle dedin gibi yaklaşımlarla insanda yazı yazacak fikir beyan edecek iştah bırakmıyor…

Yapmayan arkadaşlar da var hakkını yemeyeyim, ama ben burada takım tutmuyorum…
“real bilimsel veriler” dahilinde platformun formatına uygun “kaynak vererek tarafsız bir şekilde” fikir beyan etmeye çalışıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: TARAF...
kardeş burda herkez düşündüğünü özgürce paylaşabilir merak etme sen herkezin doğruları kendinedir tabiki..Sen bildiğin yolda bildiklerini söylemeye devam edebilirsingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: TARAF...
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş burda herkez düşündüğünü özgürce paylaşabilir merak etme sen herkezin doğruları kendinedir tabiki..Sen bildiğin yolda bildiklerini söylemeye devam edebilirsingülücük

yesyesyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş burda herkez düşündüğünü özgürce paylaşabilir merak etme sen herkezin doğruları kendinedir tabiki..Sen bildiğin yolda bildiklerini söylemeye devam edebilirsingülücük

yesyesyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye

Yönetici arkadaşım, imzanızda çıkan arkadaşlık reklamları bu güzel foruma hiç yakışmamış yeni üyeyim ama baya gezdim sitenizi. bence olmaması gerekiyor. :=)

Geçende bir konu vardı, bi sitede yine,
Tekbir giyimin defilesinde convers li bir bayan tartışılıyordu, herkes üstüne gidiyor böyle olmaz şöyle olmaz diye (önce kendinlerine bakmaları gerekte) neyse..

bi şekilde islamı seçmiş kapanmış namazını kıldığını söylemiş birine tarafmı olmamız lazım adilmi diye düşünmüştüm ozaman..

ben müslümanım diyen herkese karşısında gayri müslim ler varsa adaletten değilde taraf tan dem vurmak gerekir diye düşünüyorum. bir insan oruç tutmaz veya testtürünü tam manasıyla yapmaz ise bu kul ile Allah c.c arasındandır.

Yazından pek birşey anlamadım benimkin de de sen anlamıyacaksın belki ama din kardeşlerimizle gayri müslimler arasında adaleti bir yana bırakıp taraf olmalıyız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Fatih Bozkurt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Yönetici arkadaşım, imzanızda çıkan arkadaşlık reklamları bu güzel foruma hiç yakışmamış yeni üyeyim ama baya gezdim sitenizi. bence olmaması gerekiyor. :=)

Geçende bir konu vardı, bi sitede yine,
Tekbir giyimin defilesinde convers li bir bayan tartışılıyordu, herkes üstüne gidiyor böyle olmaz şöyle olmaz diye (önce kendinlerine bakmaları gerekte) neyse..

bi şekilde islamı seçmiş kapanmış namazını kıldığını söylemiş birine tarafmı olmamız lazım adilmi diye düşünmüştüm ozaman..

ben müslümanım diyen herkese karşısında gayri müslim ler varsa adaletten değilde taraf tan dem vurmak gerekir diye düşünüyorum. bir insan oruç tutmaz veya testtürünü tam manasıyla yapmaz ise bu kul ile Allah c.c arasındandır.

Yazından pek birşey anlamadım benimkin de de sen anlamıyacaksın belki ama din kardeşlerimizle gayri müslimler arasında adaleti bir yana bırakıp taraf olmalıyız.

o reklamlar google den geliyor bizimle alakalı değil

malesef bizde rahatsız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: TARAF...
seminal sen fikirlerini açıklamaya devam et kardeşim

herkes usulünce tartışmayı bilmeyebilir

hoşgör

tavrınla tarzınla sen bilmeyenlere öğretici ol inşaallah...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: TARAF...
seminal yazan:"Burada “Beyin Fırtınası” adı altında düşünce yazı platformu sunulmuş, biz burada düşüncelerimizi, eleştirilirimizi “real bilimsel veriler” dahilinde kaynak vererek tarafsız şekilde aktarmaya çalışıyoruz…

Bunu yaparken bir siyasi düşünceyi yermek, karalamak gibi bir amacım yok…
Tabi ki burada değişik siyasi ve düşünce freaksiyonlarına sahip insanlar var (Milli Görüşçü, Ak partici, Nur camiası, tarikat tasavvuf ehli, Radikal-Devrimci veya diğer siyasi görüşlere sahip) buda gayet normal bir şey. Burda onormal olan, bir konuda yazı yazdığımızda bir grubun bu yazıyı kendi değerlerine veya kanaat önderine, karşı yapılmış bir saldırı olarak algılayıp karşı saldırıya geçmesi…

Bizim burada kimsenin değerleriyle veya kanaat önderleriyle veya şahıslarıyla bir alıp vermediğimiz yok…

Yapılan hareketler fiiler üzerine yazı yazıyoruz…
Burada benim amacım farklı düşünen ve konuların içeriğine kafa patlatan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak, yanlış bildiklerimin kafama takılanların esas içeriğini doğru bilenlerden almak…

Bu yazıyı yazma gereği duydum çünkü:
Her yazı yazdığımda birileri çıkıp sen o konuyu yanlış biliyorsun bak o iş öyle değil, böyle deyip fikir alanında bir eleştiri yazacağı yerde tutuyor. Olayı şahıs bazına çekip,

şahsıma:
Sen kim oluyorsun da eleştiriyorsun, kendine bak ! veya olayı siyasi algılayıp “benimkiler olmadığı halde” bizimkine laf atıyorsun sizinki de böyle yapıyor ya da orda öyle dedin burada böyle dedin gibi yaklaşımlarla insanda yazı yazacak fikir beyan edecek iştah bırakmıyor…

Yapmayan arkadaşlar da var hakkını yemeyeyim, ama ben burada takım tutmuyorum…
“real bilimsel veriler” dahilinde platformun formatına uygun “kaynak vererek tarafsız bir şekilde” fikir beyan etmeye çalışıyorum... "

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal sen fikirlerini açıklamaya devam et kardeşim

herkes usulünce tartışmayı bilmeyebilir

hoşgör

tavrınla tarzınla sen bilmeyenlere öğretici ol inşaallah...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.