You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

/Taksim Ve Hiçlik/

pejmurde
/Taksim Ve Hiçlik/
İstanbulun Gözde Semtlerinden Bi Yer...Adı Günah..Yolu Günah..Onlara İthafen Yazılmıştır..

Çobanı Olmuş Sürünün En Çalışkan Hayvanıyım Ben..Yediğim Haltlar İçinde Sinekler Çok..

Diz Üstü Daracık Eteği Elinde Bira Şişesi Dilinde Küfür En Başından Kırılmış Hevesi...
Hani Güzeldik Ya Biz Hani Ölümsüzdük Ya..
Çoktan Ölmüş Çürümüş Bedenleri..
Her An Günah İşlemeye Gebe Geceleri..
Kadının Kocanın Zoraki Beraberliği Gibi..
Arzularını Bir Hiçliğin Bedeninde Sakinleştirir..Arınmaz Huzursuzlukları Başka Tende..
Bir Bedenin Pisi Oluverir Her Biri ..Bir Hayal İndirirler Gecenin Bir Yarısı..Kalabalıkların Gülen Yüzleri İçinde..
Kahkahalarına Değip Geçiyor Genci Yaşlısı...
Tanımadan Yattığı Ruhları..Dilde Tat Gönülde Acı Bırakacak..
Işıklar Kapanacak Yine..İşini Bitiren Herkes Gidecek..
Aciz Olduklarının Hazlık Gururları Olacak..Yuvasından Fırlayan Yılanlar Yine Geceyi Günaha Boyayacak..
Tükürdüm Yüzünüze Tükürüyorum İşte..
Şerefsizliğiniz Üzerinize Kefen Olsun..Birlikte Olduğunuz Sineklerle..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: /Taksim Ve Hiçlik/
keşke günah sadece taksimde olsa kardeşim...günah heryerde ..her şehirde..önemli olan bu günahların içinden tertemiz sıyrılabilmek gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.