You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Taharet ve idrar kaçırma

Taharet ve idrar kaçırma

Yeni Üye
Taharet ve idrar kaçırma
Selamun Aleyküm değerli Müslüman abilerim ablalarım.
Ben 14 yaşında bir erkeğim. Namaza yeni başladım. Eskiden Cuma Namazlarına falan giderdim. O zamandan beri bende vesvese var. Namazda sanki abdest kaçırıyorum gibi oluyor.
Size soracağım şey başka. Ben taharet aldıktan sonra ayağa kalkıyorum ve o anda bir damla idrar çıkıyor. Tekrar temizliyorum kalktığımda tekrar idrar çıkıyor. Ve bir türlü abdest alamıyorum. Acaba kalktığımda ıslak peçeteyle organımın ucunu temizlesem öyle abdest alsam olur mu ? Yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Taharet ve idrar kaçırma
cumaya abdest kaçırma sorununuz nedeniyle gitmemeniz bahane değil. yani bahane ama, geçici bir bahane.
idrar kaçırma konusunu günümüz tıbbı çözmüştür.
mümkün olan en kısa sürede bir "bevliye doktoruna" giderek sorununuzu çözmeli ve ibadetinize kaldığınız yerden devam etmelisiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.