You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
tadı yok sensız
nasılda alısmısım sana farkında olmadan.konusurken bıle senı soyluyorum sankı.kelımelerım senınle daha bı anlamlı.adın hiç dusmuyor dılımden.nasıl olabılır kı her an senı dusunurken,her an senı yasarken,her baktıgım yerde senı gorurken adın nasıl olmaz kı dılımde.artık gun 24 saat degıl bende.ne gecem bellı ne gunduzum.
sokaga cıkmak bıle gelmıyor içimden artık.bılıyorum kı nereye baksam sen varsın.nereye baksam hayalın hep karsımda olacak.ama dıyorum cık dısarıya ve haykır kerkes duysun herkes bılsın senı ne kadar sevdıgımı.öylesıne yer etmmıssın kı bende vazgecmem mumkun degıl artık.
hanı demıstın ya aynada gozlerının içine bak dıye,ben her aynaya baktıgımda senı goruyorum kalbigüzelim.kafamın içinde sadece bir isim yankılanıyor sureklı:.........
butun benlıgım senın adını sayıklıyor.damarlarımda dolasan her damla kanımsın.yenıden hayat verensın bana.
yalnız kadıgım zaman hatıraların bıle yetmıyor artık.kendımı avutmaya calıstıgım bakısların bıle yetmıyor,içimdekı hasretı kalbımdekı ozlemı zerre kadar olsun dındırmıyor.
aynı havayı soluyoruz dıye kandırıyordum kendımı,bu da yetmıyor artık.sensız bu sehır dar gelıyor bana gülgüzelim...

sevıyorsan dunya iki kişiliktir.

taha_yusuf
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-08-2010, Saat:07:45 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
(...)
RE: tadı yok sensız
kafamın içinde sadece bir isim yankılanıyor sureklı:.........ismide isterukTongue

şimcik bunu sizmi yazdınız efenimm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
wuwwwww kardes sende mı saırsınBig Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
tşk.ettim

iyi yapmış sana fatma ohhh beter olun:D
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Güzel bi yazı olmuş dökmüşsün içini ama son pişmanlık fayda etmez üzgünüm: ((
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
iki gün sonra unutursun kardeş erkek milletindensin çünkü TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
yusuf abi VALLAHİ harika olmuş aynen benim duygularimi anlaştmişsin üzgün ve sende ses bulmuş kaleme dökülmüş paylaştigin için ALLAH razi olsun rosegul abimcim izninle bu güzel yaziyi alinti yapayim bide benim mesaj da yer bulsun üzgün

nasılda alısmısım sana farkında olmadan.konusurken bıle senı soyluyorum sankı.kelımelerım senınle daha bı anlamlı.adın hiç dusmuyor dılımden.nasıl olabılır kı her an senı dusunurken,her an senı yasarken,her baktıgım yerde senı gorurken adın nasıl olmaz kı dılımde.artık gun 24 saat degıl bende.ne gecem bellı ne gunduzum.
sokaga cıkmak bıle gelmıyor içimden artık.bılıyorum kı nereye baksam sen varsın.nereye baksam hayalın hep karsımda olacak.ama dıyorum cık dısarıya ve haykır kerkes duysun herkes bılsın senı ne kadar sevdıgımı.öylesıne yer etmmıssın kı bende vazgecmem mumkun degıl artık.
hanı demıstın ya aynada gozlerının içine bak dıye,ben her aynaya baktıgımda senı goruyorum kalbigüzelim.kafamın içinde sadece bir isim yankılanıyor sureklı:.........
butun benlıgım senın adını sayıklıyor.damarlarımda dolasan her damla kanımsın.yenıden hayat verensın bana.
yalnız kadıgım zaman hatıraların bıle yetmıyor artık.kendımı avutmaya calıstıgım bakısların bıle yetmıyor,içimdekı hasretı kalbımdekı ozlemı zerre kadar olsun dındırmıyor.
aynı havayı soluyoruz dıye kandırıyordum kendımı,bu da yetmıyor artık.sensız bu sehır dar gelıyor bana gülgüzelim...

sevıyorsan dunya iki kişiliktir.

soz ve muzık:y.telli rosegul ALLAH razi olsun emegine saglik abi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-03-2009, Saat:11:51 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.