You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR.

T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR.

münzevi_yürekli
RE: T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR.
Yazmayayım dedim ama...
yazdım işte...
Lafı eğip bükmenin anlamı yok…
Sizinle açık seçik konuşacağım laik arkadaşlar…
Size tavsiyem! Her türden çirkefliğe devam edin…cumhuriyet mitingleri mi düzenlersiniz, illegal örgütler mi kurarsınız, ergenekon teşkilatları mı düzenlersiniz, derin işlere mi bulaşırsınız…hülasa ne yaparsanız yapın “İslam”ın hakim olmasına, “Müslümanlar”ın otoriteyi ele geçirmesine asla ve asla izin vermeyin…
Neden?
Çünkü bir gün olur da-ki ben buna bütün kalbimle inanıyorum- söylediğim şekilde Müslümanlar otoriteyi ele geçirirlerse…
Vay sizin halinize…
Vay sizin ahvalinize…
Benden söylemesi…
İslam, kendisinden başka hiçbir sesin soluğun çıkmasına izin vermez…
Fertler diledikleri şekilde düşünebilir, ya da susabilir...konuşabilir, koklaşabilirler…amma velakin bunun toplumsal alanda, halka açık yerlerde, sizin siyasal söyleminizle kamu alanlarında fiiliyata dökülmesi...cezası şu ya da budur demeyeceğim…tek kelime yetiyor galiba o korkuyu iliklerinize kadar hissetmeniz için:ŞERİAT!!!...
Zira tek hakikat vardır, o da şüphesiz ki İSLAM’dır!...gerisi hakikat diye bilinen hakikate hakaret mahiyetinde yalan, uydurma ve palavralardır…
Açık ve net söylüyorum…
İslami yönetimin olması demek, sizin nalları dikmeniz demektir…
Ona göre!..

Hayır arkadaş benim sinir olduğum asıl mesele laiklik ya da laikçilik değildir…bunların ne mal oldukları aşikar…dolayısıyla tavrımız da peşinen belli…hepsinin canı cehenneme!..
asıl sinir olduğum mesele herif laik-kemalist ama müslümanım diye geçiniyor…gel de işin içinden çık…
Biz biliyoruz ki münafıklar kafirlerden daha ahbes, daha berbat ve daha lanet mahluklardır…bu kaideye nispetle konumunuzu bir daha gözden geçirin derim ben size...

Laik ama Müslümanlığından da geçmeyen, müslümanlığından geçinen araftakiler…
Diyorum ki: bir insan ben laikim ama aynı zamanda da müslümanım, diyorsa…
Bir: ya bu şahıs laikliği bilmiyordur.
İki: ya bu şahıs islam’ı bilmiyordur.
Üç: ya bu şahıs her ikisini de biliyordur ama islam’ın lehine laikliği kullanma gibi bir salaklığın peşindedir…buna örnek demokratik parlementoda ya da buna benzer platformlarda sözde islam’a hizmet ettiğini söyleyen bütün İslamcı(!) siyasiler…
Dört: ve son olarak da ya bu şahıs her ikisini de biliyordur ama laikliğin lehine islam’ı kullanma gibi bir dürzülüğün peşindedir…buna örnek olarak da t.c tarihi boyunca kurucusundan, şakşakçısına kadar bütün kemalist kadro gösterilebilir...
Başka bir seçenek düşünemiyorum…
Ama bütün bu has ya da sahte laiklerin layık olduğu mekan malum!!!..
Selametle…
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazmayayım dedim ama...
yazdım işte...
Size tavsiyem! Her türden çirkefliğe devam edin…cumhuriyet mitingleri mi düzenlersiniz, illegal örgütler mi kurarsınız, ergenekon teşkilatları mı düzenlersiniz, derin işlere mi bulaşırsınız…hülasa ne yaparsanız yapın “İslam”ın hakim olmasına, “Müslümanlar”ın otoriteyi ele geçirmesine asla ve asla izin vermeyin…
Neden?
Çünkü bir gün olur da-ki ben buna bütün kalbimle inanıyorum- söylediğim şekilde Müslümanlar otoriteyi ele geçirirlerse…
Vay sizin halinize…
Vay sizin ahvalinize…
Benden söylemesi…
Fertler diledikleri şekilde düşünebilir, ya da susabilir...konuşabilir, koklaşabilirler…amma velakin bunun toplumsal alanda, halka açık yerlerde, sizin siyasal söyleminizle kamu alanlarında fiiliyata dökülmesi...cezası şu ya da budur demeyeceğim…tek kelime yetiyor galiba o korkuyu iliklerinize kadar hissetmeniz için:ŞERİAT!!!...
Zira tek hakikat vardır, o da şüphesiz ki İSLAM’dır!...gerisi hakikat diye bilinen hakikate hakaret mahiyetinde yalan, uydurma ve palavralardır…
Açık ve net söylüyorum…
Ona göre!..

Hayır arkadaş benim sinir olduğum asıl mesele laiklik ya da laikçilik değildir…bunların ne mal oldukları aşikar…dolayısıyla tavrımız da peşinen belli…hepsinin canı cehenneme!..
asıl sinir olduğum mesele herif laik-kemalist ama müslümanım diye geçiniyor…gel de işin içinden çık…
Biz biliyoruz ki münafıklar kafirlerden daha ahbes, daha berbat ve daha lanet mahluklardır…bu kaideye nispetle konumunuzu bir daha gözden geçirin derim ben size...

Üç: ya bu şahıs her ikisini de biliyordur ama islam’ın lehine laikliği kullanma gibi bir salaklığın peşindedir…buna örnek demokratik parlementoda ya da buna benzer platformlarda sözde islam’a hizmet ettiğini söyleyen bütün İslamcı(!) siyasiler…
Dört: ve son olarak da ya bu şahıs her ikisini de biliyordur ama laikliğin lehine islam’ı kullanma gibi bir dürzülüğün peşindedir…buna örnek olarak da t.c tarihi boyunca kurucusundan, şakşakçısına kadar bütün kemalist kadro gösterilebilir...
Selametle…
laiklik....hiç kimsenin bas örtüsüne karısmaz.....özgürlügünü..kısıtlamaz bu ülkemiz de ....kaosa neden olur...bu nu yapanlar...kendini bilmez ülkenin zararına işyapan asalaklardır.......

velâkin..... ben laikligi savunuyorum......cünkü dinimizi koruyor böyle düsünüyorum...

müslümanın...elhamdülillah..... kardeş ... o kadar acı ve seçik konusuyon ....münafıklık felan ...bu yanlş bir ifadedir...günümüz..laikligin olmadıgını düsünürsek...din istismarcılıgı alır basını gider....partiler...oyunu... milletin dininden alırlar

ayrıca seriat gelse.....ülkemiz de bulunan ..nur cemaatı.. mahmut efendi.. cemaaatı..gibi...bir birine düşer..ve ülke yasanmaz olur....

din arada kalır ve... bu da cıkmazllra neden ..olur...benim umudum..simdi...laiklik diyerek...millete saldıran asalaklardan biran önce kurtulmaktır.......benim canakkale de ... kurtuluşta.. savasan analarımın basörtüsüyle.....kimse ugrasamaz...

ii....vakitler diliyorum..kardesim..
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-06-2008, Saat:08:10 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
MüslümAnarşist
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:laiklik....hiç kimsenin bas örtüsüne karısmaz.....özgürlügünü..kısıtlamaz bu ülkemiz de ....kaosa neden olur...bu nu yapanlar...kendini bilmez ülkenin zararına işyapan asalaklardır.......

velâkin..... ben laikligi savunuyorum......cünkü dinimizi koruyor böyle düsünüyorum...

müslümanın...elhamdülillah..... kardeş ... o kadar acı ve seçik konusuyon ....münafıklık felan ...bu yanlş bir ifadedir...günümüz..laikligin olmadıgını düsünürsek...din istismarcılıgı alır basını gider....partiler...oyunu... milletin dininden alırlar

ayrıca seriat gelse.....ülkemiz de bulunan ..nur cemaatı.. mahmut efendi.. cemaaatı..gibi...bir birine düşer..ve ülke yasanmaz olur....

din arada kalır ve... bu da cıkmazllra neden ..olur...benim umudum..simdi...laiklik diyerek...millete saldıran asalaklardan biran önce kurtulmaktır.......benim canakkale de ... kurtuluşta.. savasan analarımın basörtüsüyle.....kimse ugrasamaz...

ii....vakitler diliyorum..kardesim..

Laiklik; devlet vasıtasıyla her zaman, her yerde dine müdahale edebilmeyi büyük balıklara ve onun yardakçılarına kanalize eden bir dindir. Kim ki laikliği savunursa zerre kadar şüphe yoktur ki İslam'dan çıkmıştır ve küfre saplanmıştır. Ebuzer in de dediği gibi laiklik ve müslümanlığı birbirine bağdaştıramazsınız.. Bu olabilecek bir durum değildir..

Hz. Muhammed (s.a.v.)'in vefatından sonraki 13 asır boyunca İslam devletleri Hilafet makamı ile yönetildi ve senin dediğin bugünkü gibi de bir çok cemaat ortaya çıktı ama hiçbir tarih kitabında cemaatlerin birbirleriyle sürtüştüğü mühim bir vukuat olmadı..

Eğer senin dediğin doğru ise; çağın İslam'a değil, İslam'ın çağa uydurulduğunu kabul etmiş oluruz ki bu da su götürmez bir gerçek olarak küfürdür...

“Yoksa onlar İslam öncesi cahiliye hükümlerini mi istiyorlar? Halbuki akledenler için, Allah’tan gayri güzel hüküm veren kimdir.” (Maide/50)
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2008, Saat:12:14 AM, Düzenleyen: atesdevrimi.
Cvp: T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR.
dreamtürk

senin derdin ne

buradaki hakim fikri yapıyı bildiğin halde

ısrarla laikçilik ve kemalistlik üzerinden mesaj vermeye çalışmanın asıl sebebi ne

başka hiçbir konuyla alakan yok kimseyle paslaşman ve yakınlığın da yok

herhengibirizi ikna edebileceğini mi sanıyosun

yada bu şekilde bizi rahatsız edebildiğini uykumuzu kaçıranbildiğini filan mı sanıyosun

boşa çabalıyosun ama işte kazandığın kendine...

hayır her fikir konuşulabilir kimseye suus dediğimiz yok da

kişi ortama uyar muhabbet eder

yeri gelir aykırı fikrini de sunar bu kimseye maksatlı görünmez

ama senin forumdaki tek aktiviten laiklik kemalistlik ve mülümanların üzüleceğini sandığın türeden haberler vermek

bu şekilde biryere varamıycaan ortada ama

bakalım bakalım...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazmayayım dedim ama...
yazdım işte...
Neden?
Vay sizin halinize…
Vay sizin ahvalinize…
Benden söylemesi…
Açık ve net söylüyorum…
Ona göre!..

Selametle…

hem laik hem müslümanım demek saçmalığın daniskası laiklik konusundaki düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum ebuzer hocamhimmmmmmgülücük
ve fakat biraz yazı siyaset kokuyor oraya katılmıyorum yine ucu bana dokunuyorhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2008, Saat:01:11 AM, Düzenleyen: Emekli Üye.
MüslümAnarşist
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem laik hem müslümanım demek saçmalığın daniskası laiklik konusundaki düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum ebuzer hocamhimmmmmmgülücük
ve fakat biraz yazı siyaset kokuyor oraya katılmıyorum yine ucu bana dokunuyorhahahahahahaaSmilegülücük

Bana ucu dokunan bir çelişki de şudur ki; müslümanlık ve laiklik konusunda hemfikir olup, konunun siyaset kokmasından rahatsız olman..

Bu konu zaten siyaset ile alakalı değil mi ?

İslam siyasi bir ideoloji kalıbında tartışılmaz mı ?

İslam'da siyaset yok mu ?
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem laik hem müslümanım demek saçmalığın daniskası laiklik konusundaki düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum ebuzer hocamhimmmmmmgülücük

Bana ucu dokunan bir çelişki de şudur ki; müslümanlık ve laiklik konusunda hemfikir olup, konunun siyaset kokmasından rahatsız olman..

Buraya kadar güzel de...
Gerisi, gereksiz.
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

İslam siyasi bir ideoloji kalıbında tartışılmaz mı ?

İslam'da siyaset yok mu ?

yok siz muhakkak siyasete dayandıracaksınız ya o bakımdankihkihkihgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Buraya kadar güzel de...
Gerisi, gereksiz.

siyaset gereksizhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim taksit taksit konusuyosun alınan kararı biliyorumm....ünivlere ...baş örtüsü giremez...aha karar...komik duruma düsecek ne var.....

Yanlış Biliyorsun.Üniversiteye Türbanlı Giremez

dreamtürkmüsün nesin sen bence şansını zorluyosun

bir şeyleri anlamak işine mi gelmiyor nedir yoksa algılayamıyomusn
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.