yazdım işte...
Lafı eğip bükmenin anlamı yok…
Sizinle açık seçik konuşacağım laik arkadaşlar…
Size tavsiyem! Her türden çirkefliğe devam edin…cumhuriyet mitingleri mi düzenlersiniz, illegal örgütler mi kurarsınız, ergenekon teşkilatları mı düzenlersiniz, derin işlere mi bulaşırsınız…hülasa ne yaparsanız yapın “İslam”ın hakim olmasına, “Müslümanlar”ın otoriteyi ele geçirmesine asla ve asla izin vermeyin…
Neden?
Çünkü bir gün olur da-ki ben buna bütün kalbimle inanıyorum- söylediğim şekilde Müslümanlar otoriteyi ele geçirirlerse…
Vay sizin halinize…
Vay sizin ahvalinize…
Benden söylemesi…
İslam, kendisinden başka hiçbir sesin soluğun çıkmasına izin vermez…
Fertler diledikleri şekilde düşünebilir, ya da susabilir...konuşabilir, koklaşabilirler…amma velakin bunun toplumsal alanda, halka açık yerlerde, sizin siyasal söyleminizle kamu alanlarında fiiliyata dökülmesi...cezası şu ya da budur demeyeceğim…tek kelime yetiyor galiba o korkuyu iliklerinize kadar hissetmeniz için:ŞERİAT!!!...
Zira tek hakikat vardır, o da şüphesiz ki İSLAM’dır!...gerisi hakikat diye bilinen hakikate hakaret mahiyetinde yalan, uydurma ve palavralardır…
Açık ve net söylüyorum…
İslami yönetimin olması demek, sizin nalları dikmeniz demektir…
Ona göre!..
Hayır arkadaş benim sinir olduğum asıl mesele laiklik ya da laikçilik değildir…bunların ne mal oldukları aşikar…dolayısıyla tavrımız da peşinen belli…hepsinin canı cehenneme!..
asıl sinir olduğum mesele herif laik-kemalist ama müslümanım diye geçiniyor…gel de işin içinden çık…
Biz biliyoruz ki münafıklar kafirlerden daha ahbes, daha berbat ve daha lanet mahluklardır…bu kaideye nispetle konumunuzu bir daha gözden geçirin derim ben size...
Laik ama Müslümanlığından da geçmeyen, müslümanlığından geçinen araftakiler…
Diyorum ki: bir insan ben laikim ama aynı zamanda da müslümanım, diyorsa…
Bir: ya bu şahıs laikliği bilmiyordur.
İki: ya bu şahıs islam’ı bilmiyordur.
Üç: ya bu şahıs her ikisini de biliyordur ama islam’ın lehine laikliği kullanma gibi bir salaklığın peşindedir…buna örnek demokratik parlementoda ya da buna benzer platformlarda sözde islam’a hizmet ettiğini söyleyen bütün İslamcı(!) siyasiler…
Dört: ve son olarak da ya bu şahıs her ikisini de biliyordur ama laikliğin lehine islam’ı kullanma gibi bir dürzülüğün peşindedir…buna örnek olarak da t.c tarihi boyunca kurucusundan, şakşakçısına kadar bütün kemalist kadro gösterilebilir...
Başka bir seçenek düşünemiyorum…
Ama bütün bu has ya da sahte laiklerin layık olduğu mekan malum!!!..
Selametle…
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.
giderayak işlerim var bitirilecek,