You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BOŞ ÇERÇEVE!
SÜT ANNE!

Adam evlenir, 10 sene geçer çocugu olmaz. Yurtdisina göreve gider. Hanimindan gelen mektupta hamile oldugu yazılıdır. Yurda döndügünde ise hanımı dogurmustur, ama çocuk zencidir.

Hanimina sorar:
"Hanim ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci var, esmer bile yok; bu is nasil oldu?"
Hanim:
"Çocugu dogurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir sütannesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi, herhalde bu yüzden böyle oldu" der.

Adam ikna olmusa benzer, ama içinde yine de ufak bir kusku vardir ve"bunu bilse bilse annem bilir" düsüncesiyle annesine sorar.

Anne:
"Olmaz olur mu oglum, tabii ki olur. Seni dogurdugumda benim de sütüm gelmemisti ve inek sütüyle beslemistim. Bak boynuzlarin çikmaya baslamis bile!"
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.