You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SUSMAK EN GÜZELİDİR BAZEN....

Uzman
Şehir içi dolmuşların birinde 20 yaşlarında ince elbiseler giyinmiş genç bir kız utanma duygusunu parçalar bir Şekilde açılıp saçılmış fitne sergiliyordu. Arkasında saçı sakalı ağarmış ihtiyar genç kızın halinden dolayı arkasında utançla oturuyordu.

Kızın kulağına eğilerek edeple Şöle fısıldadı:
'Ey kızım sana yakışan Örtünmektir. Tesettür, insan kurtlarının iştahını kabartan bu Şeffaf elbiseden daha faziletlidir. Hem bu hayâyı parçalar fitneye sürükler.'

Genç kız Şöle dedi:
'Sana ne kabrime benimle beraber mi gireceksin, cennete ve cehenneme koymak senin elinde mi? '

Kız ahmaklaşmış, adamın üzerine gitmeye başlamıştı. Sonra cüreti ve utanmaz tavırlarını artırdı adamla alay ediyor Şöle diyordu

'Al işte cep telefonum Allah'ı arada bana cehennemde hangi odayı ayıracağını söle.'

Kız çirkin bir kahkaha attı. Adam çekindi Allah'a sığındı bana yeter o ne güzel vekildir dedi ve sustu.

Bu cahil kıza nasihat edeceğine pişman oldu. Sessiz geçen 10 dakikadan sonra ŞofÖr durağa gelmiş herkes inmeye başlamıştı herkes genç kızında inmesini bekledi. O arabanın kapısının yakınında oturuyordu ve uyuyup kalmıştı. Adama onu uyandırmasını sölediler. Adam çekinerek onu hafifçe sarstı ve oda yere seriliverdi. Ruhunu yaradanına teslim etmişti. Yolcular gördükleri duruma hayret ederek titrediler ve biz Allah'tan geldik ona dönücüleriz diyerek istirca ettiler.
Genç kız yaratıcısıyla alay etmişti. İŞte cep telefonum demişti, Allah'ı ara bana cehennemde hangi odayı ayırıcağını söle diyordu. Rabbine doğru yola çıkmıytı. İŞte hayatı rabbiyle dalga geçtiği sırada sonlanmıştı.

Bu ibret tablosu Şu hadisi hatırlatıyor.

Şüphesiz kul ucunun nereye varacağını düşünmeden Allah'ı gazaplandıracak bir sÖz söler,bu sayede cehennemi boylar.

::Mahmut Abdulhalık Es Sadavi(Mecelletül Menaril İslam) adlı kitaptan alıntıdır::

Bazen susmak en güzeli.Hele de cahilse karşınızdaki..
(ALINTI)

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-09-2008, Saat:01:35 PM, Düzenleyen: Reyyan.
Uzman
RE: SUSMAK EN GÜZELİDİR BAZEN....
amin canım ecmain...rosegul

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.