You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Susacak Var
Artık Geldiğinde ben olmayacağım

Sanırım sen de gelmeyeceksin ya zaten…

Hiç gelmedin! Ama hep beklendin, en özel kuytularda ağırlanmak için…

Ben yine de bir ümit bekledim Gelirsen, sesini duymazsam, geri gidersen diye kapılarımı hep açık tuttum Gelmedin, ya da ben görmedim geldiğini…

Beynim, düşüneceği milyarlarca şeyi düşünmüş; kalbim, atacağı milyarlarca atışı yapmış gibi sanki…
Kendilerine tanınan zamandan çok önce

Çok yoruldum seni beklemekten, gelmeyeceğini bile bile beklemekten

Gülüşündü beni hayata bağlayan Yıllar boyu hayalimde beni yaşatan Sensizlikle oluşmuş bir hastalık vardı içimde Bu amansız hastalıktan daha kötüydü Beni içten içe kemiren benim yıkılmama sebep olan bir hastalıktı Tıbbın mucizeleri belki beni iyileştirebilirdi, ya sensizliğin ilacı ve mucizesi neydi ki? Sen miydin? Ya da benim seni içten içe sevmem miydi? Acaba…

Artık geldiğinde ben olmayacağım…

Seni senden, seni sevebilme ihtimali olan herkesten daha fazla sevmiştim Bu muydu seni benden alıp götüren Beni de dipsiz kuyuların içine atan Bu kadar çok sevilmek korkutur mu insanları, kaçarlar mı senin gibi… Her şeyi yarım bırakıp gitmek bu muydu marifet, kaçmak mıydı, sana yakışan bumuydu?

Neleri unutmadı ki bu yürek, seni de unutacağım Yerini başka bir yürek alacak elbet Hep böyle yarım kalmayacak, bir gün tamamlanacak Unutup seni de mezara göndereceğim

Sen kendi dünyanda başka hayatlar yaşarken, benim dünyamda artık ölmüş olacaksın Kapılarımı artık başkası çalacak… Belki onu da çok seveceğim, belki o da kaçacak bilmiyorum!

Sensiz bir dünyada yaşamak istiyorum

Artık gelme…

alıntı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Susacak Var
tşk emeğine sağlık kardeş

Artık Geldiğinde ben olmayacağım

Sanırım sen de gelmeyeceksin ya zaten…

Hiç gelmedin! Ama hep beklendin, en özel kuytularda ağırlanmak için…

Ben yine de bir ümit bekledim Gelirsen, sesini duymazsam, geri gidersen diye kapılarımı hep açık tuttum Gelmedin, ya da ben görmedim geldiğini…

Beynim, düşüneceği milyarlarca şeyi düşünmüş; kalbim, atacağı milyarlarca atışı yapmış gibi sanki…
Kendilerine tanınan zamandan çok önce
.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜
.•*˜ Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.

Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
.•*˜
.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.