You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sürmenaj Feat Ahsenü'L Kasas- Yağmurlu Gözler

Sürmenaj Feat Ahsenü'L Kasas- Yağmurlu Gözler

Ahval Paranormal
RE: Sürmenaj Feat Ahsenü'L Kasas- Yağmurlu Gözler
:D öylemi olduk..Bakma aslında çok sertimdir Tongue bak görüonmu abim yine dağıttın ha konuyu gülücük
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
VAAAAAY,forumun en sert ama en sulugoz kızı:D konuyu dagıtmaya once sen basladın,bırde benı sucluyon ya:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
:D benmi başladım kuru iftira Tongue :D sen ikinci yorumu yapmakla karıştırdın işte.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah ıftıradan saklasın:D konuyu once dagtıp sonra baskasına "sen dagıttın konuyu" dıyenlerden saklasın:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
kahkaha Tamam öyle olsun ben yaptım. Kabul ediyorum evet ben bir suçluyum Tongue :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok yok ıtıraf edıyorum konuyu ben dagıttım demeyı ısterdım ama hıc tevazu zamanı degıl sımdıTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.