Aslani,kartali Geç Hepsi Hikaye Tek Kanarya Var Bu Alemde
Samiyen Sustu Bizi Dinledi
Sen Yalan Dünyadaki Tek Gerçeksin
Candan öte Sevmedikmi Seni Kanarya Issiz Gecelerde Gittik Deplesmanlara öl Dedinde ölmedikmi Senin Uğruna Fenerbahçem Feda Olsun Bu Canlar Sana
Bizim Büyüklüğümüz Ne Kupa Büyüklüğüdür Nede şampiyonluk Bizim Büyüklüğümüz Mazimizden Bellidir
1 Gecede 6 Tane Senin Kocan Bir Tane
Salya Sümük Değil Erkek Gibi Vardik Iskele Değil Stadi Bastik Yaşli Kadin Değil çarşi Kovaladik Kolpalik Değil Tarih Yazdik
Ben Herkesin Içinde Tekim Tek Olduğum Sürece Zafer Hep Benim çünkü Ben Fenerbahçeliyim
Sevgi Eylem Gerektirir
Seni Sevmek Deli Gibi Yürek Ister Bu Kalpler Bir Tek Sende Titrer Bir Allahim Olsun Birde Sen Ol Fener
öyle Bir Sevgiki Tarih Edilmez Fenerli Olmayan Kimse Bilemez
Cimbomlu Olmak Ayip Değil Yeterki çaktirma
Krallik Boş Kaleye Gol Atmak Değildir Krallik Tuncayin Yaptiği Gibi Kadiköyde Manchestira Rovaşata Gol Atmaktir
Fenerbahçeli Olmak Lig Bittiği Zaman Stadi özleyip Yazin Sicağinda Stada Gidip Stadin Duvarlarini Sevip Okşamaktir
Gülersem Sevincim, Ağlarsam Gözyaşim, ölürsem Toprağim Ol Fenerbahçem
Itina Ile Aslan Terbiye Edilir..basvuru: Herhangi Bir Fenerbahçeli.....
Bir Fenerbahceli Dünyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!
Başin öne Eğilmesin Aldirma Fener Aldirma En Büyük Sen Değilmisin Aldirma Fener Aldirma Fener Aldirma
Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahçeliyiz
Tribünlerde Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacinda Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe
Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin Gündüz Gece Satir Satir , Hece Hece şampiyonsun Fe-ner-bah-çe
Feneri Seven Tarih Yaziyo Beşiktaşi Seven Lanet Ediyo Cimbomu Seven Yurtdişina KAÇAR:p
(ESPİRİLİ NİCLER)
♥ ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby
♥ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.
♥ Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur.
♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.
♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.
♥ Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.
♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye.
♥ Birakip gittin beni… Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla…
(ARAPÇA HİDİS NİCKLERİ)
♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun.
♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok… Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!
♥ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla!
♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi.
♥ Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
♥ Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.
♥ Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.
♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes…
♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis.
♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek.
♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.
♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.
♥ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim.
♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim.
♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.
♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.
♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar.
♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim.
♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir.
♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu
♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.
♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.
♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada
♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.
♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim
♥ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum.
♥ Asika bagdat sorulmaz. BUSH
♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!
♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim.
♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.
BESMELEYLE BAŞLAYALIMİNŞA'ALLAH
İÇİNİZDEN KİM BENİM KIRK HADİSİMİ ÖĞRENİR VE TAŞIR İSE( YAŞAMINDA UYGULAR İSE) KIYAMET GÜNÜ SALİH KİŞİLER İLE HAŞROLUNACAKTIR.
40 HADİS
1
(Allah Rasûlü) “Din nasihattır/samimiyettir” buyurdu. “Kime Yâ Rasûlallah?” diye sorduk. O da; “Allah’a, Kitabına, Peygamberine, Müslümanların yöneticilerine ve bütün müslümanlara” diye cevap verdi.
Müslim, İmân, 95.
2
İslâm, güzel ahlâktır.
Kenzü’l-Ummâl, 3/17, HadisNo: 5225.
3
İnsanlara merhamet etmeyene Allah merhamet etmez.
Müslim, Fedâil, 66; Tirmizî, Birr, 16.
4
Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
Buhârî, İlm, 12; Müslim, Cihâd, 6.
5
إذَا لَمْ تَسْتَحِ فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ
İnsanların Peygamberlerden öğrenegeldikleri sözlerden biri de: “Utanmadıktan sonra dilediğini yap!” sözüdür.
Buhârî, Enbiyâ, 54; EbuDâvûd, Edeb, 6.
6
Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.
Tirmizî, İlm, 14.
7
Mümin, bir delikten iki defa sokulmaz.(Mümin, iki defa aynı yanılgıya düşmez)
Buhârî, Edeb, 83; Müslim, Zühd, 63.
8
وَخَالِقِ النَّاسَ بِخُلُقٍ حَسَنٍ
Nerede olursan ol Allah’a karşı gelmekten sakın; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.
Tirmizî, Birr, 55.
9
Allah, sizden birinizin yaptığı işi, ameli ve görevi sağlam ve iyi yapmasından hoşnut olur.
Taberânî, el-Mu’cemü’l-Evsat, 1/275; Beyhakî, fiu’abü’l-Îmân, 4/334.
10
İman, yetmiş küsur derecedir. En üstünü “Lâ ilâhe illallah (Allah’tan başka ilah yoktur)” sözüdür, en düşük derecesi de rahatsız edici bir şeyi yoldan kaldırmaktır. Haya da imandandır.
Buhârî, Îmân, 3; Müslim, Îmân, 57, 58.
11
Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir.
Müslim, Îmân, 78; Ebû Dâvûd, Salât, 248.
12
بَاتَتْ تَحْرُسُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ
İki göz vardır ki, cehennem ateşi onlara dokunmaz: Allah korkusundan ağlayan göz, bir de gecesini Allah yolunda, nöbet tutarak geçiren göz.
Tirmizî, Fedâilü’l-Cihâd, 12.
13
Zarar vermek ve zarara zararla karşılık vermek yoktur.
İbn Mâce, Ahkâm, 17; Muvatta’, Akdıye, 31.
14
Hiçbiriniz kendisi için istediğini (mü’min) kardeşi için istemedikçe (gerçek) iman etmiş olamaz.
Buhârî, Îmân, 7; Müslim, Îmân, 71.
15
Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (düşmanına) teslim etmez. Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır. Kim bir müslümanı(n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu(n kusurunu) örter.
Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.
16
İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.
Müslim, Îmân, 93; Tirmizî, Sıfâtu’l-Kıyâme, 56.
17
Müslüman, insanların elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.
Tirmizî, Îmân, 12; Nesâî, Îmân, 8.
18
وَلاَ يَحِلُّ لِمُسْلِمٍ أنْ يَهْجُرَ أخَاهُ فَوْقَ ثَلاَثِةِ اَيَّامٍ
Birbirinize buğuz etmeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; ey Allah’ın kulları, kardeş olun. Bir müslümana, üç günden fazla (din) kardeşi ile dargın durması helal olmaz.
Buhârî, Edeb, 57, 58.
(SÜPER ŞEKİLLERRR)
Msn katagorisindeki Grafik bölümünde açılan <<...şekilli nickler...& adlı konudan; [̲̅S̲̅][̲̅E̲̅][̲̅N̲̅][̲̅İ̲̅] [̲̅S̲̅][̲̅E̲̅][̲̅V̲̅][̲̅İ̲̅][̲̅Y̲̅][̲̅O̲̅][̲̅R̲̅][̲̅U̲̅][̲̅M̲̅] ஐ ¤¤¤◦·._.•◦◦◦◦◦◦◦◦[♥]◦◦◦ ( Msn Nick) ◦◦◦[♥]◦◦◦◦◦◦◦◦·._.•◦¤¤¤ஐۣۜ ஐ.-~·*'˜¨¯`·¸♥¸·`¯¨˜'*·~-.ஐ Msn Nick ஐ.-~·*'˜¨¯`·¸♥¸·`¯¨˜'*·~-.ஐ (¯`·._.••._.•|п|п|п|п|п|»»»| Msn Nick|«««|п|п|п|п|п|•._.••._.·´¯) ஐ•._.·´¯) ♥ (¯`·._.•(( Msn Nick)) •._.·´¯) ♥ (¯`·._.•ஐ ஐ ▓░▓░▓░▓░▓░▓░ MSN NİCK ▓░▓░▓░▓░▓░▓░ ஐ (¯`*'˜¨¯`·¸«•.•»¸·`¯¨˜'*[Msn ...
ஐ ¤¤¤◦·._.•◦◦◦◦◦◦◦◦[♥]◦◦◦ ( Msn Nick) ◦◦◦[♥]◦◦◦◦◦◦◦◦·._.•◦¤¤¤ஐۣۜ
ஐ.-~·*'˜¨¯`·¸♥¸·`¯¨˜'*·~-.ஐ Msn Nick ஐ.-~·*'˜¨¯`·¸♥¸·`¯¨˜'*·~-.ஐ
(¯`·._.••._.•|п|п|п|п|п|»»»| Msn Nick|«««|п|п|п|п|п|•._.••._.·´¯)
ஐ•._.·´¯) ♥ (¯`·._.•(( Msn Nick)) •._.·´¯) ♥ (¯`·._.•ஐ
ஐ ▓░▓░▓░▓░▓░▓░ MSN NİCK ▓░▓░▓░▓░▓░▓░ ஐ
(¯`*'˜¨¯`·¸«•.•»¸·`¯¨˜'*[Msn Nick]*'˜¨¯`·¸«•.•»¸·`¯¨˜'*´¯)
ஐ─╬╬╬──®──░░ ♥ Msn Nick ♥ ░░ ──®──╬╬╬─ ஐ
*'˜¨¯`·¸§§§§§ ¸·`¯¨˜'* §( Msn Nick ) §*'˜¨¯`·¸§§§§§ ¸·`¯¨˜'*
ஐ╠═════☺Msn Nick ☺═════╣ஐ
ஐ░░░(♥_♥
♀↨┌──── Msn nick ────┐↨♀(♥_♥
░░░ஐ <º))))><(•ิ_•ิ
> (NİCK) <(•ิ_•ิ
><((((º> ((¯`»`·.,¸¸,.·´↕A↕Ş↕K↕ ═══ (((Msn Nick))) ═══ ↕A↕Ş↕K↕`·.,¸¸,.·´«´¯))
ஐ ░░▒▓███▓▒░░ ♠♠♠♠♠ Msn Nick ♠♠♠♠♠ ░░▒▓███▓▒░░ ஐ
ஐ ♥―♥―♥―♥→ ‼… Msn Nick …‼ ←♥―♥―♥―♥ ஐ
«««¯¯¯¯º~º¯¯¯¯« ( Msn Nick )»¯¯¯¯º~º¯¯¯¯»»»
| ¤ۣۜ..¤ |·°· ~ ·° (Msn Nick) °· ~ ·°·| ¤ۣۜ..¤|
((¯`»¦«´¯)) Msn Nickiniz ((¯`»¦«´¯))
....∆.∆.∆.∆@∑×∑×∑®(X) ®·#(([c=12]NMsn Nick[/c=1]))·'®(X) ®∑×∑×∑.∆.∆.∆.∆.....
ஐ·#·@ [M] ● ·@ [E] ● ·@ [R] ● ·@ [H] ● ·@ [A]● ·@ [b] ● ·@ [A] ● ·@ஐ
]¦•¦[ ]¦•¦[ ]¦•¦[ ]¦•¦[Msn Nicki]¦•¦[ ]¦•¦[ ]¦•¦[ ]¦•¦[
º°˜¨ ¨˜°ºE •°o.O O.o°E Msn NickE°o.O O.o°•Eº°˜¨ ¨˜
((¯`»._.«¦¤¦ `·.,¸¸,.·´¯ Msn Nick¯`·.,¸¸,.·´¦¤¦»._.«¦¤¦)):
T*E*B*R*İ*K*L*E*R
©o¿,,¿o©º°©o¿,,¿o©º°Msn Nick©o¿,,¿o©º°©o¿,,¿o©º°
`·.¸¸.·´´¯`··._.· `·.¸¸.·´´¯`··._.· Msn Nick`·.¸¸.·´´¯`··._.· `·.¸¸.·´´¯`··._.·
•·.·´¯`·.·• ( ) •·.·´¯`·.·• Msn Nick •·.·´¯`·.·• ( ) •·.·´¯`·.·•
Oº°‘¨ ¨‘°ºO SELAM Oº°‘¨ ¨‘°ºO
<º))))><.•´¯`•. (NİCK) ¸.•´¯`•.¸><((((º>
-•=»E=•- (NİCK) -•=»E=•-
.●°·._.°·.[ ( NİCK) ].·°._.·°●.
−S−E−L−A−M≤ ◊◊◊▫▫▫▫▫▫▫▫▫ Nickiniz ▫▫▫▫▫▫▫▫▫◊◊◊≥−S−E−L−A−M
«««°°°O°°°♦♦♦♦♦::::: Msn Nick :::::♦♦♦♦♦°°°O°°°»»»
..................«º*-.¸¤¤¤¸.-*º». Msn Nick.«º*-.¸¤¤¤¸.-*º»..................
•°@°••°@°••°@°• Msn Nick •°@°••°@°••°@°•
Msn Nickleri
:::""":::""":::""" Msn Nick """:::""":::""":::
°º© • ©º°°º© • ©º° Msn Nick °º© • ©º°°º© • ©º°
*®*•´¯`•*®*•´¯`• Msn Nick *®*•´¯`•*®*•´¯`•
............./\/\/\/ Msn Nick /\/\/\/.............
•.••.•2007•.••.• Msn Nick •.••.•2007•.••.•
^---------''''''''+ Msn Nick +''''''''---------^
°°°l¯l_l¯l°°°l¯l_l¯l......... Msn Nick .........l¯l_l¯l°°°l¯l_l¯l°°°
'°^~?2007?•´¯`• Msn Nick •´¯`• ?2007?~^°'
°·.¸.·°¯°·..·° <><><> Msn Nick <><><>°·..·°¯°·.¸.·°
¯`•.&.•´¯`•.&.•´¯O¯`•Msn Nick ¯`•.&.•´¯`•.&.•´¯O¯`•....
ஐ◄███▓▒░░ Msn Nick ░░▒▓███►ஐ
.-~·*'˜¨¯`·¸ ¸·`¯¨˜'*·~-.(•ิ_•ิ
Nickiniz (•ิ_•ิ
.-~·*'˜¨¯`·¸ ¸·`¯¨˜'*·~-. [`‘‚‘°•.•°‘‚‘´`‘‚‘°•.•°‘‚‘´] Nickiniz [`‘‚‘°•.•°‘‚‘´`‘‚‘°•.•°‘‚‘´]
[· ·][· ·][· ·][· ·][· ·][· ·][· ·]•._.·´¯) Nickiniz (¯`·._.•[· ·][· ·][· ·][· ·][· ·][· ·][· ·]
[ S]!¡![ E]!¡![ L]!¡![ A]!¡![ M]
«------•}I|[]|I{•------» Nickiniz «------•}I|[]|I{•------»
«–+†‡†+–·•(¤ ¤)•·-+†‡†+–»Nickiniz «–+†‡†+–·•(¤ ¤)·-+†‡†+–»
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.->Nickiniz<-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯) [ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸(adınız)°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ] *»×º°”˜`”°º×(Nickiniz)׺°”˜`”°º×«·* _\|/_-=<><>||[] Msn Nickiniz []||<><>=-_\|/_
*®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Nickiniz*´¯`*.¸¸.*´¯`*®*
(_*/\Selam/\*_)(_*/\Nickiniz /\*_)(_/\*Selam*/\_)
(¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Msn Nickiniz.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯)
.°•. °•. °•. °•. Msn Nicki .•° .•° .•° .•°.
<(*_*)>...:...Msn Nickii...:...<(*_*)>
«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.(Nickiniz).¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·» ]
(¯`·¸•´¯) ]!¡![ ]!¡! Nickiniz !¡![ ]!¡![(¯`·¸•´¯)
]l·´¨ºO Oº¨`·l[Nickiniz ]l·´¨ºO Oº¨`·l[
[ «::: A :::» .«::: Ş :::» .«::: K :::» Nickiniz «::: A :::» .«::: Ş :::» .«::: K :::» ]
(¸.·´) (¸.·´) (¸.·´) «------•}I|[ Nickiniz ]|I{•------» (¸.·´) (¸.·´) (¸.·´)