You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Super Mario 4 Portable

Super Mario 4 Portable

Profesör
RE: Super Mario 4 Portable
banada pek bi şeker geliyo mario ama oyun oynamayı sevmem hiç oynamadım desem yalan olmaz herhalde ))

ben bulmaca ve genel kültür yarışmalarıyla kafayı bozmuş durumdaydım bi ara ) neyseki yaşlandım da bıraktım :D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Net yokken pc de yapacak birşey olmayınca mario oynuyordum net geldi halen mario oynuyorum epey ilerlemiştim sonra format atınca uçtu oyun tekrar yüklemedim artık şimdi burayı görünce yüklesemmi ki dedimBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) bizde de vardı kardeşim bütün gün oynuyodu deli oldu cocuk yazık ))

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aramız da bir kaç yaşın lafı mı olur Melek..Big Grin eski toprak olmak iyidir her daim yeni nesil diyerek küçümseme yollu konuşmalara maruz kalmıyoruz en azındanBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet ) ben memnunum zaten herkese büyüklerinle saygılı konuş da diyebiliyoruz bir adım öndeyiz )

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.