You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Super Güçlere Nasıl Engel Olunmakta

Yeni Üye
esteunzubillah.
"Esasen insanoğlu nankördür."
Şöyle bir geçmişe gidelim bi hatırlayalım. ben bir şey hatırlatmayayım siz kendiniz hatırlayın.
neden ve neye engel olmaya çalışıyorduk ne haldeydik. Dimi. Öyle bi haldeydik. Eee nasıl bi haldeydik şöyle bi haldeydik: yahudiler bizim gemiyi basmıştı, dimi. sonra bi de bir taraftan Amerikan donanması İran'a doğru yola çıkmıştı. Öyle mi olmuştu. Sanki, dimi.
Şimdi biz o zaman bi olay yaptık dedikki bunlara engel olmanın yolu topla tüfekle değil böyle bu şekilde oluyor diye kendi kafamızdan kendi dünyamızdan bir yol çizdik, o yola uygun bir hareket tarzı belirledik, sonra, o haeket tarzına göre dedik ki: "bu iş bitti, bu iş bu kadar". gülücük aynen de böyle oldu. iş bitince burdaki işimizin de bittiğini zaten söylemiştik.
Şimdi burda şöyle bir şey var, ben her meselede tam buraya kadar getirip burda durumu açıkladığım zaman, akıl almaz tepkiler ve alakasız yermelerle karşılaşıyorum. Çünkü neden? Baştan belirttiğimiz gibi, insanoğlunun esasında nankörlük olduğu için. Belki bu yazının başlığı "esasen insanoğlu nankördür" olması gerekirdi. Ancak, geçmişi hatırlamanız için ben bu başlığı uygun gördüm. hatıralarınızın depreşmesi için böyle yaptım.
Karşılığında ne alıyorum. Ben sizden hiç bir şey beklemedim zaten. Çünkü biz aynı seviyede ve aynı boyutta mücadele etmiyoruz, bi,z başka dünyalarda başka şeyler yaşıyoruz, birbirimizi anlamamız gerçekten imkansız gibi bir şey. ne oldu.
O iş bitti.
Ben bakıyorum, geride ne kalmış diye. bir hatim işini bile daha ancak bitmiş mi bitmemiş mi onu bile becerememişsiniz. Ben eleştirmeye de bilirdim, belki de öyle yapmak lazımdı. Belki de değildi, çünkü ben her amelimi yeri geldiği zaman merciinde savunmasını bilirim. Bu amelimiz de ramazan hatmi olacaktı, onun ecri de büyüktü. Bunu bile alamamışız sizden.
Biz size ne verdik, hiç bir şey. Biz sizden ne aldık, hiç bir şey. Belki de her şeyleri verdik ve her şeyleri aldık.
gene insanlar istediği gibi anlamaya devam edecektir.
Bir şey buomak isteyen: işte geldi gene saçmaladı, ya da bunu yapmayacak olanlar, bir başka alçaltıcı ifadeler.
Ben bunlara yanıt verebilirim, vermeyede bilirim.
susmuşsam susmam haksızlığımdan değil, başka bir özelliğimden kaynaklanıyor.
Bakıyorum bir ban açılmamış, bayram geçmiş seyran geçmiş. Eh bizler alçak insanlar sizin gibi yücve şahıslara hakaret etmekle ömrümüzü bitirmiş olmuşuz.
Olsun, doğaldır bu.
Biz hiç bir şeyi makam mevki güç bilmemne için yapmadık. tek bir şey için. Onun için değil. Aklınıza ilk gelen şey varya. O değil. Ona sahip olunduğu zaten aynel yakinen bilinmekte. gülücük Başka bir şey için. Daha başka. Ne? İşte onu ben de bilmiyorum. Şimdi muhatabım buraya gelir, buraya yazar bir şeyler, ben de ondan yola çıkarak niye olduğunu anlamaya çalışırım. Ama en az 3 boyutlu düşünmek lazım.
anlayan anladı, Anlamayan sayıkladı. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-09-2010, Saat:10:57 PM, Düzenleyen: Ne_Onemi_Var.
Profesör
RE: Super Güçlere Nasıl Engel Olunmakta
gülücük banınızın açılmaması sizi bu isimle burda oldugunuzu biliyor olmalarından kaynaklanıyor...hani şimdi yine firavuna alkış tutmuş oluyorumdur gözünüzde ama..herkes bu isimle geldiginzi bildigi için bunu banlamadıkları için bence eger anlamak isterseniz hep kötü taraftan değil birazda iyi taraftan bakıp bazı şeyleri görseydiniz düşünceleirniz de yazılarınızda bir hayli değişirdi...hani şu sui zann denen durum...yeterince mevcut sizde...ama ben kendi adıma hakkımı sizden zaten alıcam:gülücük ona şüpheniz olmasın...ha bu arada bir isimle kayıt olup uzunn bir yazı yazmıştınız öm olarak bana...ben size cevap yazmıştım ama banlanmışsınız gelmedi size...söylemiş olayım ki o sui zannlarınıza bir tane daha ekleyip bir cevap dahi yazmadı diye düşünmekten vazgecin...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
siz iranla kudusle yahudilerle ve referandumla ilgi düşünceleriniz yüzünden banlanmadınız ki siz şahışlara özel ve genel olarak ettiğiniz hakaretler yüzünden banlandınız, bakın bana ettiğiniz bütün hakaretlerinize rağmen oralarda yazdıklarınızı unutmuş değilim o konular hakkında düşünürken düşüncelerinizden de yola çıkmıyor değilim ama siz başka anlamlada güven veren biri değilsiniz, ya da aynı kelimelerden farklı şeyler anlıyoruz o yüzden anlaşamıyoruz bilemiyorum ama şu var burası hakkında meyhane gibi olduğunu düşünüyorsanız buraya biz banlamasak bile gelmemeniz gerekir, bile bile meyhaneye gidlir mi ? allaha karşı sorumlu olursunuz o zmn demi ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-10-2010, Saat:05:59 PM, Düzenleyen: gülsevra.
Administrator
Bir yönetici gözüyle bakmadığınız için size fazla birşey söylemeyeceğim.Biz ev sahibiyiz üyelerimizde misafirimiz buraya gelip hissesini alanda olur rahat durmayıp cezasını alanda!
Siz vazgeçememişsiniz buradan hatim konusuna kadar takiptesiniz maşallah.Burayı sevmeniz güzel.Birde farklılaşma çabasında olmasanız.Banlandıkça kendisiniz özel hissediyorsunuz.Her banlanız size yeni bir ilham veriyor.Şöyle bir uzaktan bakın neden ben banlanıyorum diye.Başka forumdada üyesinin benim tanıdığım adminler kendileri.Referans olacak olan bizler olabiliriz dikkat edin.
Fazla uzattım..Hayatınızda başarılar dilerim.Size kinim kastım yok olmadı.Koşullar ne gerektiyse o yapıldı sadece.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-10-2010, Saat:06:00 PM, Düzenleyen: Sükut.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.