You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Anket Başlığı: Sukut imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet alsın (küçücük cocuga da bu kadar ıskence edılmez kı) 2 (25.00%)
hayır almasın (sukutun sucu ne kı annesı babası yapıyor cocuga bu ıskenceyı) 3 (37.50%)
beni ilgilendırmez (bana dokunmayan yılan tıslasada olur tıslamasa da) 3 (37.50%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 8 (100%)

Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Profesör
Sukut imzasındakı cocuga ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D:D:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-06-2011, Saat:11:42 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
köyün delisi
RE: Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D
herkesi bir hamlede rahatsız etmeyi başardığı için ödül verelim :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D
fikrimle uyuşan bir şık yok :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayır almamalı :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Çocuk halinden memnun ama :D Çocuğa sormak lazım :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Bu davayı kazanırsam Yusuf abiye manevi rep davası açacağım :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
arkandayım abigülücük bende yusuf abi alehine şahitlik ederim seve seveBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.