Ama biz duyuramadik …düsman gemazeyi almis …ezildikçe eziliyor ve O’na, O’nun düNyasina salyalarini akitiyor...
Yeni bir kisim dostlar çiktilar…bunlarda O’nun yerine baskalarini oturtma gayreti içinde…ayri bir çarpitma ayri bir saptirma gayreti içindeler...adeta düsmanla bi kisim dostlar el ele omuz omuza O’nu hafizalardan silmek,O’nu bize unutturmak O’nu nesillere unutturmak için yarisiyorlar…
Ben biliyorum ki…O güzelligiyle kendine has cazibesiyle, masuklara has keyfiyetiyle,azicik aska adim atmis sinelerin daima maksudu,daima maklubu daima makluhu olucak…
O’nu unutturamayacaklar…
çevrelerine baksalar çevrelerinize baksalar sizde bunu anliyacaksiniz..…
15,20 yasinda Hz.Muhammed’i anlamak çok zordur.ama Nam-i celili anilirken dudagini yalayan insaNlar var…gözyaslarini ceyhun eden insanlar var…ne 14 asir O’nu unutturabilmis..nede 2 ,3 asirdan beri som agizlarin bi kisim saf derun baskalarina ait agizlarla bir araya gelip O’nu unutturmaya çalismalari..
Unutulmadi… unutulmayacak…
Aksine hergün birazdaha canlanacak birazdaha tazelecek birazdaha sinelerimizde yeni bi Muhammed sallahu aleyhi ve selem bulacagiz…
Her sey düslerle baslar…nesiller O’nu düslemeye basladi… artik rüyalarimiza girdi…
Vaka pek çogumuz itibarla diyeyim beni bagislayin…O’nu rüyalarda görmek cahillerin tesellisi ...Onada muhtaçtikya onada susamistikya…rüyalarimiz bile O’na yabanci olmustu…yatinca baska sey görüyorduk kalkincada baska seylerin hayalini yasiyorduk...
Demekki ilk defa kadem basti gönül tahtina…Allah Rasulü ilk defa rüyalarimiza kadem basti…
Ve bizde O’na hos geldin “YA RASULALLAH” diyoruz …gönül tahtina hos geldin SULTANIM…
Gönül koyuyorum onun yerine bazilari oturtmak istemeleri karsisinda gönül koyuyorum...kendimide affedemiyorum yapilanlarinda mazur göremiyorum...gönül koyuyorum…
O yerine insan konulacak insan degildi…Allah mahlukat arasinda varlik arasinda…
EgER Esi olmayan menendi olmayan benzeri olmayan birisi varsa O olarak yaratti...mademki O gönlümüze kadem basti...içlerimizde bi duygu bi düsünce bi hülya olarak yesermeye basladi.
gönül yamaçlari maklubunu buldu demektir…rüyalarimiz aradigini buldu demektir…
ve o düsün çok yakin bi gelecekte Rahmeti sonsuz tarafindan gerçeklestirilecegi ümidini bekliyoruz… ümidimiz sehbal açsin ruhi revani Muhammedi her yerde..sallahu aleyhi ve seLlem…
bütün gönüller O’nu duysun…bütün gözler O’nun için yasarsin…bütün nabizLar O’nun için atsin…
bütün kalpler Muhammed diye atsin sallahu aleyhi ve seLlem..