You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

subliminal mesajlı cami halıları

subliminal mesajlı cami halıları

...
RE: subliminal mesajlı cami halıları
Çok takılmamak lazım.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Neye çok takılmamak lazım sen ne dediğini düşündünmü. Namaz ve secdeden bahsediliyor burada. Farkıdamısın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Bu sembolleri bırak

müslümanın zaten namaz kılarken öyle motifli,şatafatlu,anıtsal,gösterişli,alengirli şeylerin üstünde veya içinde ne işi varki?

Ya da böyle resimli giyisilerin içinde ?
adam senin önünde namaz kılıyor,tişörtünde miki maus sana bakmış gülüyor .... gülücük

Hadi tişörtü görürsün,çünkü üstünde

Ya namaz kılan gencin ensesindeki meleğe ne demeli?kolunda da at dövmesi :-P
Dövmeli genç xdddd

Adam halıdaki,seccade de ki sembolleri gelmiş görmeye çalışıyor....

Şatafattan uzak durun sizde o zaman

8/ENFÂL-47: Ve siz, diyarlarından (yurtlarından) kibirle (gururla, çalımla) ve insanlara gösteriş yaparak çıkan kimseler ve Allah’ın yolundan alıkoyanlar gibi olmayın. Ve Allah, yaptığımız şeyleri (ilmiyle, hakimiyetiyle, hükmüyle) kuşatandır.

Ahmede katılıyorum fazla takılmamak lazım ama dikkat edip özen göstermekte gerekli,ki zaten ahmed demiyor gidin göz göre görede hayvanlı,motifli,resimli şeyler üzerinde namaz kılın vs

ortada da bariz,açık bir şekilde herhangi bir resim bişe göremiyorsak,yapacak bişe yok
elbet ;Allah'ın affı ve mağfireti çok
Ama
Şeytan bizi Allah'ın rahmetiyle ve merhametiyle aldatmasın.

35/FÂTIR-5: Ey insanlar! Muhakkak ki Allah’ın vaadi haktır. Öyleyse dünya hayatı sizi sakın aldatmasın. Aldatıcılar da sizi Allah ile (affına güvendirerek) aldatmasınlar.

Yani kardeşim oturam ben camide bırak halıyı karşımdaki adamın üzerindeki kazağun desenini mi düşünem sembol var mı diye he? gülücük))))))))

Ki namaza durdun mu artıkbunları düşünmemelisin

25. Boyutu bilmem ama hastalık boyutuna varur

İlk mesajımda dediğim gibi onları ayaklarının altına almış gibi düşün,nasılki Allahuekber deyip namaza başlıyorken dünyayı arkaya attığın gibi....
Elinden geldiği kadar dikkat etmrnide söyledik zaten

Arkadaşlar da cevap vermişler zaten bu çizgileer her yerde zaten kardeş gülücük

Hadi diyek toprak üzerinde namaz kalıyorum otların arasından vs geçen böceklere mi tapıyor olacan,nasıl ki o elinde olmayan bişe ise(durla karınca geçme önümden diyemeyeceksen)

Bilmediğin ve aciz kaldığın durumlarında da Allah halini görüyor zaten

2/BAKARA-286: Allah kimseyi gücünün yettiğinden başkasıyla mükellef kılmaz (sorumlu tutmaz). Kazandığı (dereceler) onundur ve iktisap ettiği (kazandığı negatif dereceler) de onundur (sorumluluğu onun üzerindedir). Rabbimiz! Şâyet unuttuysak veya hata yaptıysak bizi aheze etme (sorgulama). Rabbimiz, bizden öncekilere yüklediğin gibi bizim üzerimize ağır yük yükleme. Rabbimiz, takat (güç) yetiremeyeceğimiz şeyi bize yükleme. Ve bizi af ve mağfiret et ve bize rahmet et (Rahîm esması ile bize tecelli et, rahmet nurunu gönder). sen bizim Mevlâmız’sın. Artık kâfirler kavmine karşı bize yardım et.

Hadi namaza durduğunda artık bunları düşünme öncesinde de elinden geldiğince özeni göster tabiki

Ve neymiş sadece camilerde arama bu şekilleri namaz kıldığın evinin duvarına bile o düşünceyle dalıp baksan duvarda sembolller memboller görürsün,bazan oluyorya duvarda kireç iz miz bişe oluyor insan suretine filam vs bişelere benziyor ağa gülücük gülücük gülücük
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bu sözleri sizden duyduğuma gerçekten sizin namınıza üzüldüm. Sizlere imanınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Dünyanın birkaç saatten ibaret, ahiretin ebedi olduğunu unutmayın. Allah benide sizide islah etsin inananları münafıklardan korusun. Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
He ya bizim aklımız kesmez,

Ne yapabiliriz yani ortalık bunlarla dolu kullandığın telofonda bile bi sürü resim sembol var aciz kalıyorsun bu durumda ve Allah esirgeyen bağışlayan şükretsene işte kardeş

Sana kalsa kimse camiye gitmesine dönecek iş,ki camideki imamlar,insanlar senden az bu konuları önemsemiyor değiller.Ellerinden geleni yapıyorlar vs.

Yok hani senin önerebileceğin bir çözümde yok varsa söyle o zamanda bizde bilelim illa sert mi konuşalım yani!

Hemen öyle ahkam kesmek yaftalamak kolay...

Halıda Allah ismi ya da kabe resmi olsa uygunmu olacak kardeş?

Hayır gene olmaz çünki sen ayaklarının altına ancak o bahsettiğin resimleri,sembolleri alabilirsin bunları ayaklarının altına al ve Allahuekber diyerek dünyayıda geride bırak namazda hepsini unut ve Allah ile olmanın huzurunu mutluluğunu çıkart işte diyorum sen kalkmış ne diyorsun.Sana kimse demiyorki öküz resimli halıda namaz kıl,senin bu söylediklerin ise bariz açık mı kardeş uydurup uydurup kendince benzetmeler yapıyorsun bu akıl işimi??

Budaya benzer insan srmbolü

[Resim: 2gbmggxu.jpg]

Sana kimse demiyor böyle birşeyin üstünde namaz kıl,özen göster sade ol elinden geldiğince gerisini Allah'a bırak diyoruz .

ya ben bişe demiyorum arkadaş he kardeş he sensin
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.