You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şu Anki Moralin % Kaç?

Şu Anki Moralin % Kaç?

.
RE: Şu Anki Moralin % Kaç?
İnsanlar gülücük o insanları birde benim çalıştığım kurumda gör sen..zaten normal bir insanın adliyede işi olmaz..istisnalar var tabi..savcılıkta çalıştığım dönemlerde bir üni. Öğrencisi işleme konulması için bana bir şikayet dilekçesi uzatmıştı ve o dilekçede" amcam ve babam benim beynime çip yerleştirdiler bana istedikleri şekilde yön veriyorlar, beni kötülüğe sevkediyorlar, hareketlerimi kontrol edemiyorum, beynimdeki çipin çıkarılmasını ve amcam babam hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederim" yazıyordu..ben bu dilekçeyi okurken daha fazla dayanamayıp kahkaha atacaktım ancak bu durumda yüzüme bir yumruk gelebilme ihtimalini göze almak zorunda olmam gerektiği için gülmedim ve büyük bir ciddiyetle dilekçeyi okuyup işleme koymuştum.çeşit çeşit insan var..ayrı ayrı sorunları var ama Allah akıldan yoksun bırakmasın kimseyi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.