You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

Cezalı Üye
RE: ŞU AN NE DINLIYORSUN?
Allah şarkıyı, onun alışverişini, parasını, öğretmeyi ve dinlemeyi haram kılmıştır.

Muhammed Gazali, Nebevi Sünnet

Sizden birinizin içinin kusmuk ve kanla dolu olması şiirle dolu olmasından daha hayırlıdır.

M. Mesabih 4/4809

Musiki dinleyen bir kişiye cennette ruhanileri dinleme izni verilmez.

Kurtubi 14/53

Ümmetimden bir topluluk bulunacak saf ve yünlü ipeği, çalgı aletlerini helal edinecekler.

Sahihi Buhari
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
işine geldimiydi alimler dersin gelmedimiydi kendi görüşü dersin , sahihi buhariden hadis yazılır , hadis mechuldür dersin , ne dediğin belli değil , diğer adam bu hadise hak der sen mechul dersin , sen böyle bir dinle allah bizi hesaba çekecek diyorsan kendini avutursun , bunların din olmadığı apaçık bellidir , herkesin kendi elemesini aldığı , herkesin işine gelene sahihd ediği , buharinin eknd,ine has eleme yaparak kitap çıkardığı kalan hadisleri attığı , mezhebelrde farklı böyle bir din anlayışına ben inanmıyorum sen inanabilirsin , sonsuz azaba çekeceğim dediği bu dinden hesaba çekeceğim diyen allah a bu bilinmez ve anlaşılmaz bir tek tutarlılığpı olmayan bbr dini yakıştırıyoresan sana kalmış , bir kitap olmalı ve herkes ondan temel almalı , kuranda bunu söylüyor zaten bize , diğer şeylerde araştırılır , herşey araştırılır o başka .

aişeyle 9 yaş gerdeğe ne diyorsun bu arada ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-12-2013, Saat:11:53 PM, Düzenleyen: ahmetcem.
هل أنا حقاً أنا ؟
ben sana farklılıktan bahsetmedim. kaynak diye getirdiğinin kaynak olmadığını fikir kitabı olduğunu söylemeye çalıştım. üstelik alıntı yaptığın kitapta söylediğinin tersi yazıyor. gazzalinin alıntıladığın eserini tam 3 kere okudum. kendisi aksini savunuyor. zaten kitabı neşreden ekin yayınları mutezili bir kafaya sahiptir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.