You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Stoch Hala Fener Şampiyon Sanıyor

Administrator
Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, şok bir açıklama yaptı... Stoch; Turkcell Süper Lig şampiyonuna geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

O da hala fenerbahçeyi şampiyon zannediyorgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Stoch Hala Fener Şampiyon Sanıyor
adamlar bılmem kac bın kısılık stadı bıle ınandırdı sampıyon olduklarına,bı conı yı mı ınandıramayacak yaw ceyhan:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
azız yıldırım soylesın:D
bence varya bu adamı;fenerbahce bu sene sampıyon oldu dıyerek kandırıp getırmıslerdır buraya:D
e o da sampıyon takıma geldım dıyor zaten:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
flash gelısme stoch sampıon olmadıgını ogrenınce fenerle sözlesmesını fes ettı burssa ile anlasdı :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ezeli derken :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
abi 3 kuruşa 6 kez sampıyon olduk tarih yazdık hala dahada yazmaya devam edıyoruz buyuklukten bahsedıosunuz ya :D güizaya verilen para kadar parayla takım kurup kupa alıyoz hala büyüklükten bahsedıonuz yaa :D aaaaa duymamıs oliyimm :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.