You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!

Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!

Yönetici
RE: Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!
Biraz açıklama yapsaydınya neden kınıyorsun, saatler geri mi kalıyor, teknik serviste mi sorun var, sıkıntı nedir?
Nedir bu GC ile alıp veremediğin?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
cinsellikle ilgili bir durum söz konusu anladıgım kadarı ile alpi.
Allemenın dediği gibi çok ince bir ayrıntı.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Tamam şimdi anladım. Ben sadece saatlere odaklandığım için bir şey görememişim.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Yusuf olayı çözmüş. Bak nereye bakacağını iyi biliyor. :D

Burada olay şu. Subliminal çalışmalarda amaç beynin şaşırmasını ve yanlış karar vermesini sağlamak. Şimdi sen olaya mantık kurgusu içinde baktığın için her şey normal gözüküyor. Fakat değişik psikolojideki bir çok insan aynı resme baktığında herkes farklı algılıyor. Subliminal çalışmalarda beyne olayı doğru anlayacağı kadar zaman bırakılmaz, ve beyin kısıtlı zamanda yanlış karar verir. Yani orada bir kurgu var. Diyelim ki işte bir kız oturuyor, 5 metre ötede bir adam var filan. Dikkatli bakarsan bu kurguyu görüyorsun ve olayı anlayamıyorsun. Fakat süre kısıtlıysa beyin mesafe olayını kavrayamıyor ve tamamen başka bir şey algılıyor. Veya benim gibi subliminal çalışmalara karşı hassad davranan biriysen ilk bakışta anlıyorsun.

Burada nihai amaç beyinde saat algısının içine cinsellik sokmak. Böylece beyinde ister istemez saate karşı bir sempati oluşuyor. Bu bir hile olduğu için normalde yasalarımıza göre yasak. Şimdi hangi yasa hatırlamıyorum ama televizyonlarda böyle şeyler olduğunda uyarı gibi cezalar verildiğini hatırlıyorum. Çünkü tüketicinin kandırılması söz konusu.

Tabi herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Örneğin bizim gibi inançlı kesim bu olayı gördüğünde ters teper. Örneğin bende antipati oluştu. Hatta ismini duyunca bile iğrenmeye başladım şu anda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Gazete bunu Subliminal mesaj olsun diye reklam yapmamıştır .Parayı veren istediği reklamı veriyor. İzlediğimiz reklamların (filmler dahi) %90nında yapıyorlar bu yüzden bu nesil biraz bozuldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.