You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sözde şeyh bahaddin Kıbrısi

Sözde şeyh bahaddin Kıbrısi

Kıdemli Üye
RE: Sözde şeyh bahaddin Kıbrısi
bu bir zikir değil ama bunun zikir olduğunu söyleyen var mı merak ettim... yani bu video dan bunun zikir olmasını dayanak yapan ne ... zikirdir diye kim lanse ediyor onların sözlerinde tek bir Allah veya hu lafzı bile duyamadım.....

halka yapılan her şey sonuçta zikir değil

adam dans ediyor zikir yaptığının kanıtlanması lazım ... bu zikir ayini mi kanıt lazım.... yani bu toplantı zikirdir diyeni göremiyorum....

ama bir gerçek varki bahaddin kıbrısi nazım kıbrısinin oğlu ....nazım kıbrısi son dönemlerinde bu adnan oktar a neden bu kadar sahip çıktı anlamış değilim .... bazı talebeleri bu durumu kabul etmiyorlar... ... oğlu da adnan oktar gibi dans ediyor....
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2014, Saat:11:37 AM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
Üye
videoyu paylaşan kişi zikir oldugunu söylemek ile beyan etmiş belkide mescidde olmasını dayanak göstermiştir bilmiyorum ama gerçek şuki kimin oğlu olursa olsun arkadaş kafa olarak uçmuştur isminin başına şeyh koyan kendini alim sannetmekte
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu gerçek mi gerçekten, birileri tyatro yapıyor olmasın gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.